Glumica Rebeka Rig u januaru je potvrdila vest da se ona i glumac Sajmon Bejker razvode nakon 29 godina braka. To je iznenadilo njihove obožavatelje jer su važili kao jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

I dok je 51-godišnji Sajmon ubrzo nakon toga našao utehu u australijskoj modnoj dizajnerki, 36-godišnjoj Lauri Mej Gibs, od koje se odvaja u retkim trenucima, Rebeka se retko kad pojavljuje u javnosti. Međutim, paparaci su je nedavno uhvatili, i nije delovala baš raspoloženo.

rebeka rig
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tužnog i ispijenog lica šetala je sama ulicama Njujorka što je pokrenulo glasine da je razvod loše podnela i da se s time još nije pomirila, iako su ona i bivši joj suprug u zajedničkoj izjavi naveli da će ostati u prijateljskim odnosima.

Sajmon je s novom devojkom viđen kako razmenjuju strasti na plaži samo nekoliko nedelja nakon objave razvoda, a uskoro su potvrdili vezu na društvenim mrežama.

sajmon bejker
KHAPPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je nedavno na prodaju stavio svoju porodičnu kuću u Kaliforniji, i to po ceni od 6,3 miliona dolara, pa se čini da je zaista novu sreću pronašao u rodnoj Australiji sa mlađom dizajnerkom.

Neko vreme se nagađalo se da je mogući razlog razvoda mogla da bude navodna Rebekina afera, ali nakon glumčevih paparaco fotografija koje su obišle svet, mnogi smatraju kako je ipak Sajmon bio taj koji je stavio tačku na kraj njihovog odnosa.

laura mej gibs
KHAPPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia