Američka televizijska novinarka Marija Šrajver, osim po svom zanimanju, postala je još poznatija po braku sa čuvenim Arnoldom Švarcenegerom. Njih dvoje zajedno su dobili četvoro dece, a sada uživaju i u ulogama bake i deke.

Ipak, njihov brak odavno je okončan, i to nakon skandalozne Arnoldove prevare sa njihovom kućnom pomoćnicom Pati Bena. Iz ove afere, Švarceneger je dobio sina Džozefa.

Marija i Arnold potvrdili su da se razvode, a malo nakon toga saznalo se da je dobio sina sa Pati. Iako je Arnold tvrdio da je sve o aferi ispričao supruzi, ona je za nju, navodno, saznala od njegove ljubavnice, koja je potvrdila da ima dete sa njim.

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su se razveli.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

 Pati je radila za slavnu porodicu 20 godina, bila je trudna i radila je dok je Marija bila kod kuće i čekala njihovo najmlađe dete!

Oba sina rođena su 1997. u razmaku od nekoliko dana. Švarceneger je isticao da godinama nije znao da ima dete s kućnom pomoćnicom, te da je to shvatio jer je Džozef bio njegova slika i prilika.

Danas 65-godišnja Marija, koja je, inače, i rođaka Džona F. Kenedija, izgelda bolje nego ikad što se čini kao najbolja osveta Švarcenegeru. Nju neretko paparaci uslikaju bez trunke šminke i glamura, u trenerkama, a u poslednje vreme najčešće se može sresti u šetnji sa ćerkom Ketrin Švarceneger i unukom.

Arnold Švarceneger i njegova bivša žena Marija Šrajver su danas u korektnim odnosima.
ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Marija i Arnold danas su u civilizovanim odnosima, pa ih povremeno paparaci uslikaju zajedno na ručku sa decom, a više njenih fotografija pogledajte u nastavku:

pritnscreen/instagram Marija Šrajver

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!