Arnold Švarceneger i Marija Šrajver možda nisu zajedno već 10 godina, ali za sve ovo vreme njihov razvod nije bilo gotov, sve do nedavno kada je glumac izvršio ogroman pritisak na svoje advokate da se sve što pre okonča.

Međutim, nekoliko dana nakon što se saznalo da su sada i po svim aspektima razvedeni, procurio je pravi razlog zašto se Arnoldu toliko "žurilo" da bude "slobodan".

Naime, kao što mnogi znaju, Marija i on bili su u naizgled srećnom braku 25 godina, a onda se saznalo da glumac ima vanbračnog sina sa kućnom pomoćnicom Pati koja je živela sa njima 20 godina.

Da zlo bude još gore, Marija je tada takođe bila trudna sa njihovim trećim detetom. Pati nije želela da otkrije ko je otac njene bebe sve dok njen sin nije porastao i nije postalo jasno da je slika i prilika svog slavnog oca. Nakon što je sramna afera dospela u javnost, Marija je pokrenula razvod, koji je trajao sve do sada.

Arnold Švarceneger se razveo zbog nove devojke
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Oni su u međuvremenu izgladili odnose i funkcionisali dobro, prvenstveno zbog dece, ali poslednjih nekoliko meseci slavni glumac želeo je da se postupak što pre okonča. Spominjalo se da su najveći problem finansije, jer pre venčanja nisu potpisali predbračni ugovor, ali je po rečima svedoka u slučaju Arnold bio spreman da da sve što Marija traži, ne samo zato što se sve oteglo i što ga to nervira, već jer ima u planu da se venča sa svojom devojkom koja je od njega mlađa 27 godina.

Arnold Švarceneger je u vezi sa 27 godina mlađom Heder Miligan.
ROMAN BABIRAD / Sipa Press / Profimedia 

Naime, Arnold je već neko vreme u vezi sa Heder Miligan 47-godišnjom fizioterapeutkinjom, a šuška se da jedva čeka da sa njom stane na "ludi kamen".

Heder je, kako mnogi smatraju kopija njegove supruge, s obzirom da veoma liče, pogotovo kada se nasmeju, zbog lega je mnogima cela ova situacija još čudnija.

Mnogi tvrde da su Marija Šrajver i Heder Miligan identične.
pritnscreen/instagram 

"Heder je ista Marija iz mlađih dana", "Da li je to Arni našao novu Mariju", "Pa one su pljunute", "Čoveku se žuri da se ženi"... pisali su ljudi na mrežama.

Bliski prijatelji slavnog glumca smatraju da u svim tim šuškanjima ima istine.

"Ne možeš se oženiti pre neo što se razvedeš", rekao je jedan i dodao:

"Arnold je srećan sa Heder. Ona je dobra prema njemu i srećni su".

Arnold Švarceneger navodno jedva čeka da oženi Heder Miligan sa kojom je u vezi od 2013. godine.
ALEX HALADA / AFP / Profimedia 

Da li u pričama ima istine znaju jedino oni, s obzirom da su zajedno od 2013. godine, ali ko zna, možda u ovoj 2022. godini slavni "Terminator" odluči da još jednom uplovi u bračne vode.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!