Holivud pršti od informacija zbog čega, koga i kada su se poznati parovi razveli, i prava su poslastica za medije. Brojni holivudski zavodnici uništili su brakove i to zbog afera sa dadiljama svoje dece.

Nije retkost da je razlog rastanka dadilja, kao u slučaju ovih poznatih parova holivudske estrade.

Ben Aflek

Nakon što se vest o razvodu Bena Afleka i Dženifer Garner pojavila, krenule su glasine o Aflekovom udvaranju dadilji Kristin Ouzounian. Šuškalo se 2016. godine da je Kristin navodno stvarala probleme i u braku Toma Bradijsa.

dzenifer garner i ben aflek
Bauer-Griffin / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Arnold Švarceneger

Guverner nije imao aferu s dadiljom, ali je imao dete koje je dobio s kućnom pomoćnicom tokom braka s Marijom Šrajver. Marija i Arnold deset godina nakon što je novinarka zatražila raskid braka još uvek se nisu razveli, pa je njihov brak okončan tek 2011. godine.

arnold svarceneger i marija srajver
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Mik Džeger

Šuškalo se da su brak Mika Džegera i Džeri Hol narušavale Džegerove divlje seksualne avanture sa Kler Housman, dadiljom koju su angažovali da čuva decu za vreme turneje "Rolling Stonesa".

mik dzeger
Shutterstock 

Robin Vilijams

Robin Vilijams i Valerija Velardi rastali su se zbog njegove afere s dadiljom Maršom Garses, s kojom se kasnije venčao. No, govorilo se kako je Valerija znala za glumčevu sklonost drugim ženama. Vilijams i Garses bili su u braku 19 godina i dobili su dvoje dece.

Stiven Belafonte

Bivša članica popularne grupe "Spice Girls" Melanija Brov optužila je Stivena Belafontea da je spavao s dadiljom tokom njihove bitke za razvod braka početkom 2017. godine. Dadilja Lorin Gils iznenada se našla u unakrsnoj vatri, Stiven je odbacio sve optužbe, a Mel B je čak dobila i zabranu prilaska svojoj bivšoj dadilji.

Džud Lo

Džud Lo i Sijena Miler prekinuli su veridbu kada je dadilja Dejzi javno ispričala da je imala aferu sa njim 2005. godine. Ipak, to nije zauvek prekinulo njegovu i Sijeninu vezu - bar ne odmah. Tada su prekinuli, a ponovo su se verili 2010. godine, ali su se već sledeće rastali. Kako su tada navodili svetski mediji koji se bave životima poznatih, Sijena nije mogla da mu oprosti prevaru sa dadiljom i pored velike ljubavi koja ih je vezivala.