Alžirski fudbaler i zvezda Mančester Sitija, Rijad Marez proteklih dana je u žiži javnosti zbog velike ispovesti njegove bivše supruge Rite Johal koju je dala za britanske tabloide, a u kojoj je otkrila zbog čega je on okrenuo leđa porodici i prijateljima.

Kako mnogi imaju predrasude da fudbaleri vode stil života koje je teško ispratiti, a često ih nikako ne mogu povezati sa lojalnim i porodičnim muškarcima jer kako neki stereotipi nalažu njihov jedini cilj da je da se kroz provod, žene i alkohol i rasipanje novcem vidi njihova moć.

U ispovesti jedne bivše žene fudbalera ona je upravo to i potvrdila. Pričala je o Rijadu Marezu koji je zvezda kluba Mančester Sitija, kako su ga slava i bogatstvo udarili u glavu, toliko da je svoje prijatelje i porodicu skroz zapostavio.

bivsa zena rijada mareza
AT1 / Backgrid UK / Profimedia 

Kako manekenka tvrdi, gledala je kako se Rijad preko noći transformisao od brižnog muža, oca i prizemnog sportiste u glavnu facu kada je iz Lester Sitija prešao u Mančester Siti i potpisao ugovor vredan 186 hiljada evra nedeljno.

"Selidba je promenila mog muža. Rijadu je slava udarila u glavu. Promenio se kada je prešao u Mančester. Ali karijera fudbalera je kratka. Trebalo bi da ostanu prizemni i lojalni onima kojima je stalo do njega, čak i kada pređu u velike klubove. Kada se sve to završi, shvatiće ko je zaista tu", rekla je ova 28-godišnjakinja za "The Sun".

Rita se zbog svog bivšeg muža odrekla svoje vere i prešla na islam, tako je prestala da pije alkohol i pristala da vodi miran, porodičan život. Njihovo upoznavanje desilo se potpuno slučajno u Londonu pre sedam godina, a zanimljivo je da ona nije znala ni ko je.

"Bilo je to 2014. godine i nisam imala pojma ko je on. Tada nije bio veliko ime. Ali bio je šarmantan i svideo mi se. Bio je divan prema meni, stalno mi je govorio da sam lepa, raspitivao se o mom životu, činio je da se osećam posebno. Rekao je da me voli i da želi da mu rodim decu", prisetila se ona.

bivsa zena rijada mareza
Brett D. Cove / Splash / Profimedia 

Četiri meseca kasnije par se venčao na tajnoj ceremoniji.

"Imali smo malo venčanje kod kuće. Volela sam ga, htela sam to da uradim. Promenila sam veru. Promenila sam način na koji sam se ponašala prema njemu. Prestala sam da pijem jer on nije pio. Volela sam vrednosti koje je negovao. Želela sam dobar porodični život, da budemo zajedno jaki kao moji roditelji. On se osećao isto tako. Bili smo ludo zaljubljeni i želeli smo da zauvek budemo zajedno", dodala je.

Prvu ćerku Inaju dobili su 2015. godine, a godinu kasnije na svet je došla i druga ćerka Ajla.

"Bila sam prestravljena što ćemo dobiti još jedno dete, ali Rijad je zaista želeo veću porodicu. Bila sam uplašena, ali me je stalno uveravao da će sve biti u redu. U početku smo bili samo normalna porodica. Rijad je možda bio fudbaler, ali smo bili samo običan par sa dve ćerkice", priča Rita.

rita johal
screenshoot/instagram 

Ipak, sve se promenilo u julu 2018. kada je Mančester Siti potvrdio da su obavili transfer vredan 60 miliona funti sa Rijadom, a to ga je ujedno učinilo najskupljim igračem u istoriji kluba. Rita kaže da se tada njihov život promenio naglavačke.

"Ljubazni, skromni i brižni Rijad je nestao. Počeo je da veruje u tu sliku o sebi. Imao je ljude oko sebe koji su mu govorili šta želi da čuje. Videla sam da se menja. Bila sam prinuđena da postanem dosadna supruga kod kuće, a on je imao svoj blistavi život daleko od mene. Ignorisao me je. Bilo je sve gore i gore, a na kraju je otišao u praznu sobu u kući. Onda je jednog dana pokupio stvari i otišao u hotel. Napustio je porodicu. Napustio nas je i izabrao novi život. Molila sam ga da se vrati kući. Rekao je da ne može jer je pod pritiskom zbog fudbala. Istina je da mu je bilo dosadno. Za mene je to bilo poražavajuće", rekla je ova pevačica.

bivša žena rijada mareza
screenshoot/instagram 

"Dugo nisam imala snage da pričam o ovome, a kada sam to uradila, kada sam objavila činjenicu da je otišao svi su me optužili da sam ga varala. Ja sam bila žrtva, ali su mene maltretirali na društvenim mrežama", dodala je.

Ipak, Rijad Marez je uspeo dodatno da razočara svoju bivšu suprugu, a najveći udarac joj je zadao kada je počeo da zabavlja sa 23-godišnjom influenserkom Tejlor Vard, inače ćerkom nekadašnjeg fudbalera Ešlija Varda.

Njih dvoje su vrlo brzo započeli zajednički život, pa je tako Tejlor u decembru prošle godine preselila svoje stvari u njegov luksuzan stan, a nedavno su kupili i kuću vrednu 2 i po miliona evra. Iako je u junu ove godine reprezentativac Alžira zaprosio influenserku vereničkim prstenom vrednim pola miliona evra, Rita mu pored svega misli:

"Želim mu svu sreću koja postoji, ali izgleda da sada vodi drugačiji način života. Prestao je da razgovara sa mnom kada je otišao od kuće. Ne znam zašto. Nisam učinila ništa loše. Nadam se da se neće pokajati jednom kad izbledi sjaj fudbalskog uspeha", zaključila je Rita.

Kako izgleda fudbalerova nova devojka pogledajte u galeriji:

screenshoot/instagram Rijad Marez i Tejlor Vard