Slavni fudbaler Monaka, Sesk Fabregas upoznao je lepu i tada zauzetu Danijelu sasvim slučajno. Njihova priča tada je punila stranice svih tabloida, a od samog početka ove veze lepu Libanku, inače 12 godina stariju od fudbalera, pratila su govorkanja da je iz čistog računa ušla u odnos sa Fabregasom.

Međutim, Sesk je bio potpuno opčinjen njome, a sve je počelo davne 2011. godine kada mu je Danijela prišla u jednom japanskom restoranu kako bi uzela autogram za sina, ali mu je ujedno ostavila i broj svog telefona na ceduljici. Danijela je već bila udata za tajkuna Elija Taktuka i sa njim je imala dvoje dece - Mariju i Džozefa. 

Ubrzo su uplovili u romansu, a Danijelin suprug saznao je za preljubu na brutalan način - u novinama je ugledao fotografije svoje žene kako se grli sa 12 godina mlađim fudbalerom u Nici. Usledila je brakorazvodna parnica, mučna i ruža, koja je rezultirala time da je Taktuk morao da joj isplati 1, 4 miliona funti.

sesk fabregas sanijela seman
Zheng Huansong / Avalon / Profimedia 

Tajkun je bio slomljen, pokušavši na sve načine da ospori odredbu o novcu koji je morao da joj isplati, ali je Danijelan ipak dobila traženu svotu. "Ona ga je lovila, a ostaviće ga one sekunde kada novac presuši", izjavio je tada i dodao da je Sesk "obična budala".

I pored svega fudbaler je želeo brak sa njom po svaku cenu. "Moja žena je miljama ispred svih drugih", istakao je u nekoliko navrata. No, dok je Fabregas obožava, javnost nije preterano blagonaklona prema ovoj dami - zovu je "kraljica sa duplim D" zbog veličine grudnjaka koju nosi, a često je na meti kritika i zbog isuviše luksuznog načina života.

danijela seman i sesk fabregas
printscreen/instagram 

O Danijelinom životu pre prvog braka sa tajkunom, zbog kog se i obrela u Londonu, ne zna se puno, ali su u javnost iscurele pojedine zanimljive informacije. Naime, na Tviteru je neko vreme bio aktivan profil Doctor Lebanon, čiji je autor tvrdio da je živeo u selu pored onog u kom je ona odrasla. Otkrio je da je njena porodica bila veoma siromašna, a da je ova žena bila prava sponzoruša i "bezosećajna seljančica", ali da je imala sreće.

U malom libanskom selu upoznala je moćnog milionera (svog prvog supruga), za kog se i udala i rodila mu decu. Ostalo je istorija...

Danas je ona ne samo Seskova supruga, posvećena njemu i deci, već i Instagram zvezda - na ovoj društvenoj mreži prati je preko 4 miliona ljudi koje svakodnevno obaveštava o svom luksuznom životu. Fotografi su je nedavno uslikali na plažama Mikonosa gde je uživala sa Seskom i decom, a sa njima je bila i dadilja. Danijela je sve vreme uživala u sunčanju i kupanju, ali i fotografisanju i kačenju slika na Instagram.

Doduše, mnogi su se pitali da li zaista i uživo izgleda tako dobro kao na fotkama koje kači na mreže, pogotovo ako se uzme u obzir da ima 46 godina, iako na mrežama deluje dosta mlađe, ali je činjenica da je i dalje veoma astraktivna.

danijela seman trenutno uziva na mikonosu sa svojim suprugom fudbalerom seskom fabregasom
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par će na Mikonosu proslaviti i 10. godišnjicu ljubavi, a par i dalje deluje zaljubljeno kao i prvog dana. Još neke Danijeline fotografije možete pogledati u galeriji ispod:

printscreen/instagram Danijela Seman, žena fudbalera Seska Fabregasa