46-ogodišnju starletu Larsu Pipen proslavila su slavna prijateljstva, propali brak i preljuba, a od toga danas živi i više nego odlično.

Larsa je bivša supruga NBA košarkaša Skotija Pipena s kojim je bila u braku od 1997. godine i imaju četvero dece.

Dugo se šuškalo kako se par varao, a Skoti nikada nije bio toliko medijski eksponiran kao njegova bivša supruga koju je najviše proslavilo blisko prijateljstvo s porodicom Kardašijan, posebno Kim.

Ipak, ljubav je pukla, a kako je sama Larsa otkrila krajem 2020. godine, Kim je odabrala uskoro bivšeg supruga Kanjea Vesta umesto prijateljice.

larsa i skoti pipen
SMG / Zuma Press / Profimedia 

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za što niti sama ne znam. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak s Kim", izjavila je i dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne noćne sate.

"Znao je da me zove u četiri, šest ujutro. Ja sam bila ta osoba koja ga je uvek slušala kada je imao svoje žute minute. Bila sam mu prva osoba koju će da nazove kada je imao nekih problema i pogledajte kako je to završilo."

larsa pipen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ne znam ako bih ovo mogla da nazovem izdajom. Stvari su se dogodile i naš odnos je došao u neku ružnu i čudnu fazu. Nikada nisam mislila da bi tako nešto moglo da se dogodi... Zaista ih volim, imali smo probleme, ali neću biti nezrela. Ipak, ako se okome na mene, karma je ku*va", poručila je tada Larsa.

Malo posle toga se spetljala s mladim NBA igračem Malikom Bislijem koji je zbog nje ostavio suprugu i malo dete.

Larsa je u međuvremenu prekinula tu romansu, ali ne prestaje da se javno blati s Montanom koju je strašno pogodila suprugova izdaja. Naime, za Larsu je saznala iz novina, a zatim joj je košarkaš naredio da se iseli iz njihove kuće s detetom.

larsa pipen
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Devojke su se itekako počastile poslednjih meseci preko Instagrama, a Montana je Larsu nazvala "očajnicom", "preljubnicom" i "sponzorušom", a na kraju joj je poručila kako ne trebala da se više javno sramoti, jer svi dobro znaju da je bila sa svima.

Larsa je bila nešto umerenija, a tada je poručila i kako je košarkaš "jeftini bednik" zbog svega što je napravio i kako se poneo prema njoj koju je navodno samo dobro iskoristio.

larsa pipen
Splash News / Splash / Profimedia 

Ipak, glamuroznog života se biša Kimina drugarica ne odriče ni kad ima ovakve turbulencije u životu, a svoje očito veštačke obline nedavno je osunčala u Majamiju u upečatljivom jednodelnom kupaćem. Ona tvrdi kako je prirodna, ali više je nego jasno kako je obline radila po uzoru na bivšu prijateljicu i ostatku njenog klana.

Više njenih fotografila pogledajte u galeriji:

Instagram Larsa Pipen