ZAVODNICA SLAVNIH I BOGATIH MUŠKARACA: Prošetala u minijaturnom bikiniju, a kažu da ima telo iz SNOVA na kom joj zavide

Proslavila ju je kratkotrajna afera sa Džastinom Biberom, a medijske stupce punila je golišavim fotografijama.

Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uprkos tome što Šantel Džefris ima niz zanimanja - ona je glumica, model, influenser, producent i di-džej, i dalje je ljudima najviše prepoznatljiva po aferi sa čuvenim pevačem Džastinom Biberom, a iako je romansa bila kratkog daha, završila se hapšenjem.

Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je zgrozilo javnost.

Od tog trenutka mlada influenserka je bila pod budnim okom javnosti, a pažnju je privlačila najviše golišavim fotografijama, i zgodnim telom kojim je zavela neke od najboljih svetskih frajera.

Nedavno je uživala u morskim radostima i sunčanju u Majamiju, a kao i uvek bila je glavna zvezda na plaži!

santel dzefris na plazi
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Šantel je sa puno samopouzdanja paradirala plažom, a njene duge noge, isklesani trbušnjaci i tanak struk i hrabar dekolte mamili su poglede prolaznika.

Poznata influenserka, koju na Instagramu prati više od 4, 7 miliona ljudi, odlučila se za minijaturni model bikinija u plavoj boji koji je istakao njene čvrste grudi koje je povećavala kod plastičnog hirurga, a o tome je otvoreno govorila više puta.

santel dzefris na plazi u kupacem
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, ona je još 2017. priznala da je ugradila implantante zbog činjenice da je često varirala u težini, a želela je da joj grudi ostanu iste veličine uprkos njenoj skolonosti ka jo-jo efektu. U jednom trenutku imala je 58 kilograma, a umela bi naglo da smrša i na težinu od 45 kilograma - to je uticalo da se veličina njenih grudi neprestalno menjala.

"To je prilično velika razlika. Kada pređete s D na B korpu i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utiče na vaše grudi. Čini da budu mlitave, da vise i možete dobiti i strije, i sve to nije najbolje izgledalo", obrazložila je.

Inače, ova crnka poznata je po viđanju sa bogatim, poznatim i uticajnim muškarcima, a i sama je otvoreno priznala da frajere bez statusa ni ne uzima u razmatranje.

Ona je imućne muškarce počela da zavodi još pre punoletstva, pa je tako pre 2013. uspela već da bude sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom.

Na njenu listu slavnih ljubavnika upisali su se i reper Trevis Skot, košarkaš Džordan Klarkson, kao i njegov kolega Kajri Irving, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, reper Mašin Gan Keli...

Ostaje da vidimo kog će sledećeg poznatog frajera da "upeca" i da li će možda na svoju listu dodati još neko uticajno ime.

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Šantel Džefris izdanja

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši