U poslednje vreme holivudska glumica Kejti Holms često se može videti kako šeta sama ulicama Njujorka, za razliku od prethodnih meseci kada je uživala u vezi sa glavnim kuvarom jednog popularnog restorana, Emilijem Vitolom Džuniorom.

Glumica izgleda kao većina žena tugu leči šopingom, a paparaci su je nekoliko puta uslikali dok je izlazila iz prodavnica sa gomilom punih kesa. Nedavno je čak otišla na večeru sa ocem Martinom koji ju je strpljivo čekao kraj svog automobila ispred zgrade gde živi. On je jedina osoba sa kojom se Kejti viđa.

kejti holms se nakon raskida jedino vidja sa ocem
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bila je u potpuno ležernom izdanju, u trapez-farmericama i kratkoj majici koja je otkrivala stomak. Inače, Holmsova je poslednji put viđena u društvu nekadašnjeg dečka u martu ove godine.

Par je tada prošetao Njujorkom ozbiljnih lica, a čak se nisu ni držali za ruke, te je više izgledalo kao da su kolege ili prijatelji, a ne par. Kejti je imala podočnjake, i delovalo je kao da nije spavala ili da je plakala.

kejti holms poslednji put u javnosti sa nekadasnjim deckom emiliom vitolom
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogima je ovakvo pojavljivanje bilo čudno, pogotovo ako uzemmo u obzir da se ranije nisu ustezali da javno razmenjuju nežnosti i poljupce na ulici. Prema pisanju američkih medija, njihova veza je brzo napredovala, pa je glumica upoznala i njegovu porodicu koju je oduševila.

Međutim, razlozi raskida nakon osam meseci veze nisu poznati, ali se zna da je Emilio ostavio svoju verenicu zbog Kejti na veoma bezosećajan način - putem sms poruke i to tek kada su se pojavile njegove paparaco fotke sa glumicom.

Rejčel je zapravo za prevaru saznala iz medija i bila je u apsolutnom šoku jer su živeli zajedno i spremali venčanje.

Javnost je takođe bila veoma neprijatno iznenađena ponašanjem Holmsove koja je do tada bila poznata kao holivudska slatkica, nakon čega su usledili drugačiji nadimci poput "razaračice brakova".

Vitolo kako stvari stoje ne gubi vreme, a nedavno je viđen na romantičnom ručku sa misterioznom crvenokosom.

emilio vitolo vidjen je sa misterioznom crvenokosom na romanticnom rucku
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsetimo, Holms se 2012. razvela od Toma Kuza sa kojim ima ćerku Suri (15). Nakon razvoda Kejti se zabavljala sa Tomovim prijateljem, glumcem Džejmijem Foksom od 2013. pa do 2019. godine. Raskinula je sa njim jer je tvrdila da nema poštovanja prema njoj nakon što su se pojavile njegove fotografije s drugim ženama, a američki mediji uveliko su pisali da je vara na svakom ćošku.

Podsetimo, Kejt Holms nedavno se našla u žiži javnosti kada je uslikana na ulicama Njujorka sa ćerkom Suri Kruz. Mnogi su se iznenadili kada su videli koliko je devojčica koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom porasla. 

Par se 2012., razveo i od tada nisu javnosti otkrili razlog raskida. Ono što je najtužnije u celoj priči je činjenica da Tom ne sme da viđa svoju ćerku zbog sajentologije koju on zagovara, a Suri ne.

Navodno ju je poslednji put vidio 2013. Moguće je, naravno, da Suri tatu viđa daleko od kamera i paparaca, ali mi to nikad nećemo znati. Kako Suri danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia Suri Kruz nekad i sad