Glumac Tom Kruz (58) poslednjih meseci snima film "Nemoguća misija 7", a nakon što često zbog akcionih scena reskira život, probleme su počele da mu prave ni manje ni više već grane stabala na području na kom snima.

Kako javlja Mirror, slavni glumac nije bio oduševljen dok je u Jorkširu, gde trenutno snima, duvao vetar.

Zbog toga su grane stabala udarale po krovu njegove prikolice, a Kruzu je to očigledno bilo previše iritantno pa je napravio pravu scenu na setu filma. Naime, glumac je u tom trenutku pokušao da se smiri i odmori, ali mu je očito bila nemoguća misija zbog buke granja.

"Svima je buka išla na živce i Tom je napravio pravi haos. Odmah su pozvali ljude da srede taj problem i pomere sve što bi moglo da ga iritira", rekao je izvor sa seta.

tom kruz
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Osim granja Kruzu se nije svidela ni činjenica što je brojno lokalno stanovništvo došlo da vidi set na kom se snima njegov novi film. Fotografisali su njega i ostale glumce, a produkcija je sve zamolila da obrišu fotografije koje su snimili.

Inače, Kruz novi film snima s novom devojkom, 20 godina mlađom glumicom Hajli Atvel. Njihove zajedničke fotografije sa seta su obišle svet, a zaljubljeni par sada je uhvaćen i tokom jednog intimnog trenutka.

tom kruz i hajli atvel
Profimedia 

Tom i Hajli snimljeni su kako ćaskaju za vreme pauze od snimanja, a na fotografijama koje je objavio The Sun izgledaju jako zaljubljeno i srećno. To su ujedno i njihove prve zajedničke fotke otkako se zna da su par.

"Sastaju se nakon snimanja, sjajno se slažu i oboje izgledaju jako srećno", potvrdio je izvor.

tom kruz i hajli atvel
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kruz je ranije bio u braku s Kejti Holms, s kojom ima ćerku Suri, a pre nje pred oltar je stao s Nikol Kidman, sa kojom ima dvoje usvojene dece. Tomovom braku s Kejti presudila je njegova kontroverzna sajentološka vera zbog koje se ona iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i njihovu ćerku Suri. 

Kruz navodno nije video Suri otkako se razveo od njene majke, takođe zbog svoje vere koja mu brani druženje s njom jer nije sajentološkinja.