Tokom čitave svoje karijere, Tom Kruz je važio za besprekornog profesionalca koji je u potpunosti fokusiran na ostvarivanje zadatih ciljeva, bez suvišnih, ili ikakvih, izliva emocija. Međutim, ovoga puta oslobodio je svoj gnev na čitavu ekipu koja s njim snima "Nemoguću misiju 7".

"Neću ovo nikad više da vidim! Nikad! Ako vam to nije jasno, otpušteni ste! I ako vas ponovo vidim ovako, nema vas!" urlao je Kruz videvši na britanskom setu filma dva radnika kako gledaju u monitor udaljeni jedan od drugog manje od dva metra.

Naravno, neko je uspeo da snimi audio Tomove eksplozije besa i momentalno ga okačio na Jutjub:

Prozivajući svakog od članova ekipe ponaosob, glumac je objasnio da su oči čitavog holivuda, producenata, osiguranja i svih drugih institucija koje novčano stoje iza filmske industrije, uprte u njih i da od ovog projekta zavise hiljade poslova.

"Ne želim da čujem vaša izvinjenja! Hoće li ona doneti hranu na sto svih onih koji su izgubili posao zbog pandemije? Da li vam je jasno šta pričam?"

Kruz sam vrši inspekciju na snimanjima "Nemoguće misije", a to što je jednom već bila odložena zbog pandemije verovatno samo još dodaje tenziju.