Ovakvi događaji zaista nas nateraju da se zapitamo jesmo li svi vredni ljubavi: na snimku koji su kolege sa portala TMZ pribavile od policije vidi se kako ženka vučjaka, puna poverenja, pristaje da je žena uzme u naručje, a ova je potom baca sa terase motela Dejtona Bič na Floridi. 

Veliki broj ljudi danas, u vreme koje zna samo za uspeh i neuspeh, vapi za ljubavlju. Lajkovi na društvenim mrežama, očigledno, ne pomažu previše u tome, pa je posedovanje kućnog ljubimca iz dana u dan sve rasprostranjenije. Najpopularniji među njima su psi. Oni, prosto, vole bezuslovno i time leče traume i frustracije današnjeg čoveka. Međutim, ponekad se čini da ta bezuslovna ljubav nije baš najpametnija stvar za njih.

Zabrinjavajuće mnogo sveta uzima ljubimca, brine o njemu neko kratko vreme, a onda više ne zna šta će s njim. Oni tada bivaju zanemareni, pa čak i ostavljeni na ulici. Ili nešto mnogo gore, kao što je to bio slučaj sa "Čudom", kako se zove ženka nemačkog ovčara koju je na Floridi Elison Marfi bacila s terase.

Na sreću, tu je bila i policija, koja je nešto ranije primila poziv zbog prisustva samoubilački nastrojene žene. U trenutku kad je pas pao na beton, pripadnici snaga javnog reda su je dočekali i zbrinuli. U skladu sa svojim imenom, kuja ne samo što je preživela, već je prošla bez ikakvih povreda. Elison je momentalno uhapšena zbog krivičnog dela zlostavljanja životinja i nenasilnog opiranja hapšenju. Još uvek je u zatvoru.

Ako ste želeli božićno čudo, evo ga. Čudo čeka usvajanje od strane nekoga ko će znati da je voli. A ako ste razmišljali o tome da nabavite kućnog ljubimca, prvo se preispitajte da li ga zaslužujete.