Sve i da je ne pratite na društvenim mrežama, sigurno je da vam se makar jednom njena objava pojavila na onoj čuvenoj lupici na Instagramu. Nataša Kovačević, na ovoj društvenoj mreži poznatija kao Njezvanova, ima preko 115 hiljada pratilaca, njeni snimci su pregledani i više od te brojke, a ona predstavlja surovu realnost današnjice.

Njezvanova na ciničan, sarkastičan i ironičan način opisuje svakodnevne životne situacije, pa tako u njenim snimcima možete pronaći teme poput braka, ljubavnih veza, plastičnih operacija, omladini i mnogo čega još.

Ipak, Nataša se bavi i ozbiljnim temama kojima često šalje apel svojim pratiocima da ne zaborave važna pitanja u našem društvu: depresijom, samoubistvom, postporođajnom depresijom, meditacijom i slično.

“Moji klipovi su gorke šale na račun savremenog društva. Najviše crnogorskog, ali uopšte društva na Balkanu i sistema vrednosti koji je izgubio kompas i luta. Uz to, nepresušna tema jeste mentalitet našeg naroda. Ali, smatram da su Crnogorci pametan narod. Ne shvataju ono što im ne odgovara da shvate, uglavnom”, rekla je Nataša jednom prilikom za portal CdM i dodala:

“Aj sad onu kao što Ceca kaže za pesme - svi moji poslovi su kao moja deca. Popularnost mi je donela da radim ono što volim, ali mi je zato uzela privatnost u velikoj meri. Sve što radim je sa ciljem da se probudimo. Utičem li?”, pita vas Nataša.

Šta mislite?