Lako je pomisliti da lepim i zgodnim ženama ide sve od ruke. Međutim, istina je da su i one kao i sve druge, a retko se dešavalo da i njima srce nije slomljeno, barem jedanput.

Zapravo, verovali ili ne, čak i ako ste zgodni kao Nikol Šerzinger ne znači da ćete biti i srećni u ljubavi.

Doduše, slavna pevačica i nekadašnja članica "The Pussycat dolls" danas konačno pored sebe ima pravog muškarca koji je voli kako zaslužuje. Nikol i bivši ragbista Tom Evans (36) trenutno odmaraju u Italiji gde je ona proslavila svoj 43. rođendan.

Tom je podelio fotografije i snimke sa Nikol i čestitao joj rođendan romantičnom posvetom.

"Nadam se da je tvoj rođendan bio lep i pun ljubavi kao što si ti. Toliko te volim", napisao je bivši sportista. Njegova objava je oduševila žene i mnoge su mu sugerisale da bi dobar rođendanski poklon za Šerzingerovu bio i verenički prsten.

nikol serzinger proslavila je 43 rodjendan sa deckom
printscreen/instagram 

Tom nije ništa odgovorio na te predloge, ali je na Instagramu otkrio da je iznenadio Nikol romantičnim ručkom na samoj obali jezera, a sve je bilo posuto ružinim laticama. Nakon toga, osoblje je iznelo i tortu, a kako se činilo po njenom izrazu lica, pevačica se baš iznenadila. Pogledajte kako je sve izgledalo u galeriji ispod:

printscreen/instagram, printscreen/inastagram Rođendansko iznenađenje za Nikol Šerzinger

Inače, Nikol i Evans su u novembru prošle godine proslavili prvu godišnjicu veze i ona mu je tada posvetila emotivnu posvetu na Instagramu.

"Srećna godišnjica, moja ljubavi. Ko bi znao da će se ceo moj svet promeniti pre godinu dana. Toliko te volim", napisala je pevačica.

Istina je da Šerzingerova pre Toma nije imala sreće u ljubavi. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30). Ušli su u ljubavni odnos krajem 2015, a potvrdili su da su zajdno tek krajem januara 2016. godine. iako nisu hteli da otkrivaju detalje.

Raskid je usledio 2019. godine, i navodno je pevačica ta koja je prekinula jer teniser nije želeo ozbiljniju vezu sa njom.

grigor dimitrov varao je nikol na svakom koraku
XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia 

"Volela sam te i u tvojim najmračnijim trenucima", svojevremeno je Nikol napisala na svom Instagramu. Kasnije se šuškalo da je Bugarin imao i problema s vernošću te da ju je varao na svakom koraku.

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

luisu hamiltonu su na prvom mestu bili automobili pa tek onda nikol
Shutterstock 

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima. "Moji automobili su moje bebe. Nekad sam govorio da ću imati devojku koja će morati da se navikne da mi je druga po važnosti, nakon mojih kola", iznenadio je Hamilton izjavom. 

Srećom, Nikol je danas našla sreću pored osobe kojoj je "numero uno" u svakom pogledu.

nikol serzinger konacno je srecna u ljubavi
printscreen/instagram