Njoj godine zaista ne mogu ništa. Zapravo, slobodno možemo reći da je kao vino - što je starija, to izgleda bolje.

Naravno, reč je o Nikol Šerzinger, jednoj od najzgodnijih žena na planeti. Da ovu, više nego laskavu titulu, nije dobila bez razloga, dokazuje i tako što veoma često svoje pratioce "počasti" golišavim fotografijama.

Lepa 42-godišnjakinja trenutno je na odmoru, a posetila je i zanimljivu plažu u Portugalu sa peščanim dinama, koju je iskoristila da napravi i nekoliko seksi fotki.

Pevačica je pozirala puna samopouzdanja u jednostavnom belom bikiniju koji je istakao njene atribute, a samo jedan pogled je dovoljan da se uverite da i te kako ima čime da se ponosi.

nikol serzinger na plazi u portugalu
printscreen/inastagram 

Vitke, zategnute noge, ranak struk, ravan stomak, bujne grudi - baš sve je na svom mestu, te je razumljivo zašto je bije glas jedne od najzanosnijih zvezda današnjice. Naravno, ukoliko ste mislili da je ovakav izgled delo samo majke prirode i eventualno genetike, istina je da Nikol vredno trenira još od najranijih dana, a vodi računa i o ishrani.

Uostalom, pogledajte samo kako izgleda njena plesna rutina:

Dakle, kada se sve sabere, ovakva kombinacija naravno da ne može da prođe bez rezultata, te ne čudi što je fanovi obasipaju komplimentima.

nikol serzinger na plazi u portugalu
printscreen/inastagram 

"Ostavljaš me bez reči", "Ženo, zadivljujuća si", "Oličenje božanstva", "Superžena", "Ti si bukvalno savršena", "O moj Bože, kakva žena", samo su neki u nizu sličnih komentara.

Inače, Nikol je svojevremno priznala da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani, ali da se sve promenilo pre nekoliko godina kada je rešila da se posveti zdravoj ishrani i redovnom treniranju.

"Samo da ste srećni sami sa sobom i onda sve ide lakše. Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe i svoje telo. Kad sam sklopila mir sa sobom nije mi bio problem da vežbam i da jedem ono što je dobro za mene. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Nije bitna kilaža, bitno je da ste sebi prijatelj jer ako ne volite sebe, onda ste autodestruktivni i tužni. Veći deo života sam provela gajeći tugu, a tek sad shvatam da sam samo gubila vreme", rekla je svojevremeno.

Ostale njene fotografije sa pomenute lokacije pogledajte u galeriji ispod, i procenite da li je zaslužila titulu najzgodnije žene na planeti.

printscreen/inastagram Nikol Šerzinger na plaži u Portugalu