Vatrene "Uraganke" odmaraju trenutno na Zanzibaru gde pune baterije za predstojeće obaveze. Kako stvari stoje, čeka ih više nego naporno leto, iako ne sumnjamo da se raduju nastupima.

Po nekim navodima, rasprodate su do kraja avgusta, a nakon Evrovizije smeši im se i internacionalna karijera, s obzirom da su uprkos lošem plasmanu, sve oduševile nastupom, a "Loco, Loco" i dalje peva cela Evropa.

Devojke iz Zanzibara svakodnevno izveštavaju pratioce o dešavanjima, a nakon što su Ivana i Sanja oduševile vrelim izdanjima, na red je došla i Ksenia.

Lepa pevačica je pozirala u belom kupaćem kostimu, a svoje zanosno telo pokušala je da sakrije plavim ogrtačem za plažu.

Njena fotka izazvala je pregršt sjajnih komentara na Instagramu.

"Kako si najlepša tako?", "Goriš", "Savršena", "Još ovakvih slika, molim te", "Kako je lepo biti Ksenija", "Ona je definitivno najlepša Uraganka", "Boginja"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod ove Ksenijine objave.

Nakon toga usledila je i objava na kojoj je u čamcu, a Uraganki su poručili da izgleda poput sirene.

Ksenia je pre par meseci definitivno prešla u tabor riđokosih, a pratioci su saglasni da joj promena sjajno pristaje. Devojke su očigledno spremne za nove radne pobede, a verujemo da svi jedva čekamo njihove koncerte.

Ukoliko ste propustili kako su Uraganke izgledale na početku karijere, i koje sve intervencije su radile na sebi, pogledajte to u galeriji ispod:

Facebook "Hurricane pre slave"