Uragankama je ove godine baš krenulo. Na stranu plasman sa Evrovizije, ali činjenica je da su "Hurricane" ubole još jedan hit koji peva cela Evropa, a više je nego izvesno da im se smeši i internacionalna karijera, te im ponuda za posao očigledno ne manjka.

Sada su se pojavili navodi da im je cena nakon takmičenja skočila, te da će za samo 2 meseca zaraditi čak 300.000 evra. 

Naime, Uraganke su veoma popularne i tražene, a nakon učešća na Evroviziji skočila im je cena nastupa koja čak ide i do 10.000 evra, pa će tako za zakazanih 40 nastupa, koliko za sada imaju u predstojećem periodu, zaraditi ogromnu sumu novca.

hurricane na evrovziiji
Sander KONING / AFP / Profimedia 

- Devojke su harizmom, neposrednošću i glasom oduševile sve, krenule su na nastupima i kad one gostuju sva mesta su popunjena. Prave fenomenalnu atmosferu, odlično pevaju, o igranju i izgledu da i ne govorim - rekao je izvor i dodao:

- Popularnost im je stvarno skočila, tražene su nego ikad ranije, vlasnici klubova se bukvalno grabe za slobodan termin, da ih dovedu. Samim tim, cena njihovog nastupa više nije ista kao pre Evrovizije, kreće se nekad i do 10.000 evra. Zavisi od toga gde nastupaju, koliko dugo bi pevale ali i koliko publike klub može da primi.

- Već imaju zakazano oko 40 nastupa u narednom, letnjem periodu, i za te tezge će uzeti čak oko 300.000 evra. Devojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što predstoji - naveo je izvor za Blic i dodao:

- Pune su entuzijazma, energije i zaista su rođene za ovaj posao, nije ni čudo što ih publika tako voli. Trebalo bi da nastupaju i u inostranstvu, sve zavisi od uslova i pandemije koja još uvek traje, ali pregovori su u toku. Traže ih širom Balkana, a one su rade da se odazovu na svaki poziv. Ovo je njihovih pet minuta, sad im je karijera na vrhuncu. A kako deluje, i dobro će inkasirati!

hurricane rasprodate do kraja avgusta
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, Uraganke trenutno odmaraju u Zanzibaru gde pune baterije za predstojeći period. Kako stvari stoje, trebaće im dosta energije za više nego aktivnu sezonu.

Dakle, možda nisu pobedlile na Evrosongu, ali im cveta na svim drugim poljima, a očigledno je da će se za njihove nastupe tražiti karta više, jer im je svaka pesma hit, a devojke su poznate po veoma energičnim nastupima.