Brak bivših supružnika Kortni Koks i Dejvida Arketa trajao je od 1999. do 2010. godine, a godišnjica razvoda navršava se ove nedelje.

U intervjuu koji je 49-godišnji Arket dao nakon razvoda otkrio je kako je doživeo slom boreći se da zaboravi intimnost koju je delio s bivšom suprugom. Naime, on je ispričao kako je pokušaj vođenja ljubavi s drugom za njega tada bio potpuno "nova stvar".

"Nakon prve devojke s kojom sam spavao... Nekoliko dana kasnije... Plakao sam. Bio je to kraj svih intimnosti koje sam delio sa suprugom. Bilo je to nešto novo. Kao da sam sve prethodno pomerio sa strane", iskren je bio Dejvid, a druga žena o kojoj govori verovatno je Džasmin Volc.

Iako su Kortni i Dejvid objavili da se razvode 2010. godine, njihov razvod se dogodio tek 2013. godine, a sama vest o kraju njihovog braka izazvala je veliko iznenađenje u svetu šoubiznisa. Od tog trenutka, glumcisu krenuli svako svojim putem, ali ostali su u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog svoje danas 16-godišnje kćeri Koko.

Kortni Koks i Dejvid Arket
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Dejvid je otvoreno pričao i kako su u to vreme on i Kortni bili sve manje intimni, što je na kraju i dovelo do raspada braka. 

"Nismo imali odnos, prošlo je otprilike četiri meseca ili više. Ona jednostavno nije želela da se zbližimo na taj način. Znala je da me time razje*ava, a uz to mi je i poručila da "radim što god mislim da moram". U suštini je rekla da mogu slobodno da se viđam sa drugim ženama", ispričao je glumac.

Kortni i Dejvid su u to vreme brak okončali i zajedničkom izjavom za javnost.

kortni koks
BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Složili smo se da se privremeno razdvojimo i to već traje neko vreme. Zadovoljni smo granicama koje smo jedno drugom postavili tokom perioda razdvajanja i nadamo se da će nam naši prijatelji, porodica, obožavatelji i mediji takođe pokazati poštovanje, dostojanstvo, razumevanje i ljubav u ovom vremenu", objavili su tada .

Podsetimo, Kortni Koks se nedavno našla u žiži javnosti nakon okupljanja "Prijatelja", a gotovo svi su komentarisali njeno lice. Slavna glumica je poznata po brojnim intervencijama kojima je izložila svoje lice, a nedavno je priznala da se kaje što je pokušavala da "zaustavi starenje".

kortni koks
Shutterstock 

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock Kortni Koks