Glumica i vlasnica modnog brenda haljina "Marchesa", Džordžina Čepmen privukla je pažnju javnosti kao supruga nekada poštovanog producenta Harvija Vajnstina. Par je uplovio u vezu još 2003. godine dok je on bio u braku sa svojom prvom suprugom. Nekoliko godina kasnije venčali su se i dobili dvoje dece - ćerku Indiju Prl i sina Dašiela Maksa Roberta.

Međutim, bračna idila prekinuta je 2017. godine kada su se javile brojne glumice i druge žene iz filmske industrije i optužile ga za seksualna zlostavljanja i silovanja.

Brojni jezivi detalji isplivali su u javnost kao na primer da je postojao kauč za kasting na kom su silovali sve one koje su želele ulogu. Pored toga, glumice su bile ucenjivane, a kako se navodilo, njegovo ponašanje javna tajna u Holivudu.

harvi vajnstin optuzen je za zlostavljanje i silovanje zena u holivudu
Profimedia U ovom trenutku izdržava dvadesettrogodišnju kaznu, a nakon suđenja u Kaliforniji definitivno može da se pomiri s tim da više nikada neće videti slobodu

U početku, Džordžina je bila uz Harvija, međutim, ubrzo je zatražila razvod i izvinila se svim ženama koje je Vajnstin povredio na bilo koji način.

Tada je u jednom intervjuu izjavila: "Najbolnije od svega je to što sam mislila da imam srećan brak. Volela sam svoj život", rekla je Čepman i dodala kako nikada nije ni posumnjala da bi se ovako grozne stvari mogle događati njoj iza leđa i to od strane osobe koju je neizmerno volela.

Jedan od razloga zašto je sve to bilo lako sakriti od supruge i dece je to što je Vajnštajn mnogo putovao, istakla je Džordžina.

"Nikada nisam bila jedna od onih žena koja je u svakom trenutku morala da zna gde je moj suprug" rekla je u nastavku, a onda objasnila da je čak razmišljala i da sve oprosti bivšem suprugu.

dzordzina cepmen
printscreen/instagram 

Svoja pomešana osećanja Čepmen je opisala ovako:

"Imam nalete besa, pa trenutke zbunjenosti, a potom neverice. Onda me uhvati plač i tuga zbog moje dece. Zapitam se kakvi će biti njihovi životi jednog dana, kako će se ljudi prema njima odnositi. To je njihov otac i oni ga vole. To im ne mogu zabraniti".

Vajnstina je preko 100 žena optužilo za zlostavljanje, a u galeriji pogledajte koja je sve poznata imena maltretirao. 

FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia, Instagram Žrtve Harvija Vajnstina

Međutim, nakon jednog od najvećih skandala u istoriji Holivuda, i Džordžina je konačno "svanulo". Naime, još u septembru 2019. godine glumicu su povezivali sa kolegom, Oskarovcem Ejdrijenom Brodijem, sa kojim je tek sada zvanično priznala da je u vezi.

Nedavno su se pojavili na crvenom tepihu Tribeka filmskog festivala i izgledali su veoma zaljubljeno i srećno.

ejdrijen brodi i dzordzina cepmen pojavili su se na tribeka festivalu i zvanicno potvrdili da su u vezi
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Izvor blizak paru otkrio je neke dodatne detalje. "Poslednje godine za Džordžinu bile su jako teške, a otkad je upoznala Adriena ponovo je nasmejana. Već dugo je nito nije video tako srećnu i napokon ima osećaj da može da nastavi sa svojim životom".

Kada je Adrien u pitanju, on se u prošlosti zabavljao sa mnogim slavnim lepoticama, a najpoznatija veza je sa španskom glumicom Elsom Pataki. Ipak, sredinom 2009. godine par je raskinuo zbog činjenice da Elsa nije želela da se venča, ali, ono što je zanimljivo, nakon toga se brzo udala za australijskog glumca Krisa Hemsvorta s kojim danas ima troje dece. Međutim, nedavno su se javili navodi da Kris flertuje sa Anđelinom Džoli, iako navodi nisu potvrđeni od strane glumaca.