Demi Mur je pre nekoliko meseci dospela u žižu javnosti kada se pojavila na reviji u Parizu nakon čega su svi komentarisali njeno lice. Ovih dana se piše o njenoj vezi sa Beograđankom Mašom Mandžukom, a mnogi ne znaju kako je izgledao put ka uspehu ove slavne glumice.

Rođena kao Demi Džin Gajns 11.novembra 1962. godine u gradu Rozvelu u Novom Meksiku.

Odrasla je u problematičnoj porodici koja se često selila sve dok se nisu nastanili u Južnoj Kaliforniji. Njen biološki otac Čarls Harmon je napustio njenu majku Virdžiniju kada je bila u trećem mesecu trudnoće, zbog čega je Demi uzela prezime svoga očuha Danija Gajnsa.

Kada je imala samo 15 godina Demi je prošla kroz užasan period jer je bila žrtva silovanja. O tom bolnom i teškom iskustvu ispričala je u memoarima"Inside out". Detalji knjige još pre objavljivanje iste procurili u javnost, koja je ostala šokirana poslije nekih saznanja.

demi mur
Shutterstock 

Pored toga, u knjizi je pričala i o incidentu koji je imala sa majkom kada se predozirala i rukama joj čupala pilule iz grla.

"Sledeće čega se sećam je da sam prstima, malim prstićima kakva deca imaju, vadila pilule iz maminih usta koje je pokušala da proguta, dok joj je tata držao otvorenima i navodio me šta da radim. Nešto se tada probudilo u meni i više se nikad nije vratilo na mesto. Moje detinjstvo je tada bilo gotovo", ispričala je Demi koja je nakon toga saznala i da joj Deni Gujnes nije biološki otac.

Ipak, s obzirom na dramu koju je proživela s majkom, tu informaciju je brzo prebolela.

Godinu dana kasnije napustila je problematičnu porodicu i započela život sa muzičarem Fredijem Murom (69) za kog se udala 1979. godine. Nakon pet godina, brak je pukao. Ali, Demi je zadržala prezime Mur.

demi mur
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

Već 1987. godine udala se sa glumca Brusa Vilisa. Nakon nešto manje od godinu dana, par je dobio ćerku kojoj su dali ime Rumer, a nakon nje 1991. godine i 1994. na svet su stigle i Skaut i Talulah.

Iako se godinama pre nego što su se i zvanično razveli nagađalo kako par i nije u najboljim odnosima, a još je 1993. godine glumica izjavila za Vanity Fair mediji 'neće prestati sve dok jednog dana ne budu u pravu.

Tri godine kasnije upoznala je 16 godina mlađeg kolegu Eštona Kučera, kome je sudbonosno "da" izgovorila 2005.godine. Ali, nekoliko meseci pre svadbe Demi je imala spontani pobačaj u šestom mesecu trudnoće. To ju je dotuklo.

eston kucer, demi mur
Shutterstock 

Utehu je pronašla u alkoholu i tabletama, Ešton ju je navodno i prevario pa su se zbog svega toga rastali 2011. godine. Ubrzo nakon toga, imala je napad zbog konzumiranja kanabisa, pa je pomoć potražila u jednoj klinici za rehabilitaciju.

Kako sada tvrdi, Demi više ne konzumira ni alkohol. Najpre je prestala da ga pije u 20-ima, pa je ponovo počela u 40-ima, a sada je alkohol u šestoj deceniji ostavila.

Glumica je zahvalna svojim najbližim što su je voleli i podržavali, uprkos svim problemima sa kojima se supčavala i što joj nisu dozvolili da odustane.

demi mur, masa mandzuka
Profimedia 

"Kad pogledam unazad na svoj život, shvatam da svaki put kad bih pokleknula, zapravo sam gubila svoju moć. Stvarno mi je bilo bitno da rodim prirodnim putem jer nisam htela da propustim taj trenutak. A tada sam doživela bol. Tako da, dok ne pijem, ne propuštam ništa u životu, niti jedan trenutak. Samo malo doživim bol", zaključila je Demi.

Loš period je iza nje. Demi je pronašla svoju sreću,a  njeno srce osvojila je devojka iz naše zemlje, 44-godišnja stilistkinja Maša Mandžuka. Njih dve su se prvih nekoliko godina viđale u tajnosti i pritom zajedno odgajale Mašinu ćerku Rumi.

Vremenom su prestale da se kriju, pa je Maša objavljivala i izjave ljubavi na društvenim mrežama.

"Obožavam te i ponosna sam što sam u tvom životu", napisala je uz jednu zajedničku fotografiju.

I domaći i svetski mediji već duže vreme pišu da su njih dve zajedno još od leta 2017. godine, ali i da su jednom prilikom viđene u Beogradu. Ipak, u holivudskim krugovima se šuška da su Demi i Maša bliske još od 2014. Više fotografija slavne glumica pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Demi Mur