Poslednjih meseci, javnost ne može da se dovoljno nagleda sjajne transformacije najstarije kćerke Demi Mur i Brusa Vilisa. Rumer Vilijams je bila devojka koja je nekad bila sinonim za lude holivudske žurke, rešila je da pre 4 godine potpuno preokrene svoj život i uhvati se u koštac sa zuavisnošću.

Potražila je profesionalnu pomoć, i okrenula se zdravijem životu. Tek relativno skoro, Rumer je bila spremna da javno govori o svemu. Nažalost, na njeno stanje uticala je i mentalna nestabilnost njene majke Demi Mur, koju je čak pronašla jednom prilikom nakon predoziranja.

"Vodila sam velike borbe sa besom, ponajviše jer nisam znala, niti bila svesna šta se tačno događa. Mislim da u to vreme nisam baš imala ni zdrav odnos s alkoholom. U trenutku kada sam prestala da razgovaram sa majkom sve se dodatno pojačalo. Bukvalno sam počela da imam napade anksioznosti jer sam bila svesna kako ću se idućeg dana osećati loše. Istovremeno sam bila pijana, hiperventilirala bih i ludela. Koliko je bilo teško, govori i to da je moj prijatelj jednom pozvao hitnu pomoć", rekla je Rumer jednom prilikom.

Uzrok njenog stresa bio je i brak njene majke sa glumcem Eštonom Kučerom zbog kog su se i ona i njena mlađa sestra osećale kao da nisu dovoljne Demi, pogotovo nakon njenih bezuspešnih pokušaja da ponovo zatrudni. "Većinu vremena imala sam osećaj da mi je nešto iznenada oduzeto, nešto što je samo moje. Bila sam ljuta zbog toga", komentarisala je nekadašnji brak svoje majke.

demi mur aston kucer
Shutterstock 

Srećom, mračna vremena su, slobodno možemo reći, potpuno iza Rumer. Redovno trenira, zdravo živi, a javnost je, umesto pijanu, dok "baulja" holivudskim bulevarima, viđa u daleko lepšim stanjima.

Rumer od kada je dovela liniju u red neretko šeta u sportskim topićima, helankama i biciklističkim, a imidž je promenila i tako što sad ima dugu talasastu kosu, zbog čega je često porede sa slavnom majkom. 

rumer vilis
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ne libi se da istakne svoju savršenu figuru, a javnost jedva čeka neki od njenih novih projekata, s obzirom da je više nego talentovana i kao pevačica, i kao glumica. 

Još neke fotografije kako danas Rumer izgleda, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Rumer Vilis