Holivudski glumac, Brus Vilis, ostavio je fanove u neverici, nakon što je na profilu njegove supruge osvanuo njihov zajednički snimak sa ćerkama. Naime, ono što je trebalo da bude nežan, porodičan trenutak, zbog onoga što je glumac uradio, pretvorilo se u pravu katastrofu na društvenim mrežama. 

U videu, Vilis (65) poljubio je svoju osmogodišnju ćerkicu u usta, što su mnogi prokomentarisali kao uznemirujuće. Snimak je osvanuo na Eminom profilu, koja je sa holivudskim glumcem u braku od 2008. i sa kojim ima 2 ćerke - Mejbl (8) i Evelin (6). 

Komentari su se ređali jedan za drugim, a retko koji je bio iole pozitivan. "Poljubiti decu na ovakav način u današnje vreme može biti jako opasno", "Bože, zašto bi iko ljubio decu u usta", "Fuj, bolesno! Šta sa tobom nije u redu čoveče?!", "Roditelji, prestanite više da ljubite decu u usta"... samo su neki od primera kmentara razjarenih fanova. 

Vremešni glumac iz braka sa Demi Mur ima još troje dece: Rumer (32), Skota (29) i Talulu (26). Brus i Demi ostali su veoma bliski nakon razvoda, a par je zapravo prošle godine zajedno proveo karantin.  

brus vilis i deca
printscreen/instagram/emmahemingwillis 

Kada su Brus i Ema obnovili venčane zavete u martu 2019. godine, Demi je bila na vrhu liste zvanica, a Ema je priznala da tako nešto nikad ne bi uradili bez pomoći glumice. "Prihvatila me je u svoju porodicu, kao što sam ja nju u našu", rekla je jednom prilikom za US Weekly.

Povodom situacije, za sada se nisu oglašavali ni Ema ni Brus, a oni nisu jedini bili "na tapetu" zbog ovakvog ponašanja. Dejvid Bekam je takođe bio osuđen od strane javnosti nakon što je poljubio tada osmogodišnju ćerkicu, kao i Tom Brejdi zbog poljupca sa sinom, a listi su se pridružili i Hilari Daf, Džesika Alba i mnogi drugi.