PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI NAKON JAVNOG PONIŽENJA: Ostavila je serijskog preljubnika i izgleda FENOMENALNO

Za Kloi Kardašijan ovo je bio jedan od retkih izlazaka u poslednje vreme , nakon još jednog preljubničkog skandala njenog verenika, NBA košarkaša Tristana Tomsona.

Profimedia 

Kloi Kardašijan i čuvena mamadžerka Kris Džener viđene su u subotu u Los Anđelesu s najmlađim članovima porodice u šetnji i druženju uz sladoled.

37-ogodišnja reality zvezda i "mozak porodice Kardašijan" izvele su Kloinu ćerkicu Tru, ali i Kiminog sina Čikaga, Kajlinu ćerkicu Stormi i Robovu ćerku Drum u The Grove šoping centar, a mama i ćerka blistale su u potpuno belim kombinacijama.

Iako su pokušale da se sakriju ispod maski, sunčanih naočara i kačketa, to se nije dogodilo, a posebnu pažnju ukrala su neodoljiva deca koja su veselo skakala oko njih sa sladoledima.

kloi kardasijan
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Takođe, ovo je bio i jedan od retkih Kloinih izlazaka u poslednje vreme i nakon još jednog preljubničkog skandala njenog verenika, NBA košarkaša Tristana Tomsona.

Nakon što je uhvaćen na jednoj privatnoj žurci kako ulazi u sobu s nekoliko žena, Kloe je skinula verenički prsten, a njeni obožavatelji nadaju se da mu više neće opraštati, što radi već godinama i time ljuti javnost.

kloi kardašijan
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Kloe se tako posvetila ćrekici, poslu i svakodnevnom vežbanju, a trud se itekako vidi na njoj!

Koliko se Kloi promenila u proteklih nekoliko godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši