Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan zadnjih dana ponovo je u centru pažnje zbog još jednog u nizu raskida s ocem svoje ćerke, košarkašem Tristanom Tompsonom.

Vest o njihovom prekidu pojavila se nakon što su Tompsona paparaci uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Anđelesu s tri devojke proteklog vikenda.

Više se ni ne zna koji je to put da je košarkaš prevario Kardašijanku i da je pri tome bio i uhvaćen, a varao ju je čak i dok je bila trudna. Tristan je u februaru 2019. uhvaćen i kako ljubi Džordan Vuds, najbolju prijateljicu Kloine mlađe sestre Kajli Džener.

Kloi se ocu svoje trogodšnje ćerje Tru vraćala nakon svega, ali čini se da je Tristan sada potrošio sve šanse. Kardašijanka će za vikend proslaviti svoj 37. rođendan kao slobodna žena, a mnogi se slažu da sada izgleda i bolje nego ikad.

kloi kardasijan
printscreen/youtube 

I dok je u prošlosti često borila s kritikama na račun viška kilograma, u zadnjih par godina postala je fitnes inspiracija, ipak mnogi joj ne veruju da u stvarnosti izgleda isto kao i na Instagramu.

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda

Nagađanja o tome da preteruje s uređivanjem svojih fotografija dodatno je rasplamsala i jedna njena neobrađena fotka koja je procurila na internetu ovog aprila.

Kloi je nakon toga objavila svoj video u toplesu kojim je htela da pokaže da zaista izgleda kao i na fotkama koje sama deli, ali mnogi su i dalje ostali skeptični.

Takođe, često je na meti kritika i zbog svog lica koje se puno promenilo otkako je javnost prvi put saznala sa nju. Drastične promene izgleda ona opravdava šminkom i filterima s aplikacija, a priznaje sam da je operisala nos.

kloi kardasijan
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

"Moje telo, moja fotografija, kako ću izgledati i šta želim da podijelim je moj izbor. Nije ni na kome da odlučuje umesto mene ili prosuđuje šta je prihvatljivo ili nije", izjavila je pre nekoliko meseci nakon što su je kritikovali da prikazuje nerealnu sliku svog tela i loše utiče na mlade ljude.

tirstan i kloi
Splash News / Splash / Profimedia