Šantel Džefris postala je zvezda medija još pre nego što je bila punoletna.

O lepoj crnki pisalo se kao o devojci koja voli da zavodi slavne i bogate mušakrce, a na listi onih sa kojima se zabavljala su Džastin Kombs, sin Paf Didija, reper Lil Tvist, igrač američkog fudbala Dišon Džekson, ali i Trevis Skot, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, reper Mašin Gan Keli, kao i Džastin Biber.

santel dzefris poznata je po vezama sa slavnim muskarcima
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, dugo se pričalo da se di-džej i glumica, kako sebe predstavlja, skrasila kraj muzičara Endrua Tagarta. Sada su je paparaci uslikali nakon povratka iz Njujorka, ali njenog dečka nigde nije bilo na vidiku.

santel dzefris vidno je neraspolozena
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šantel je u kratkoj suknji i uskom topu prošetala ulicama a sve vreme je bila namrštena i neraspoložena. Kao razlog mnogi navode to što je upravo Endru uhvaćen u strastvenom zagrljaju sa nepoznatom brinetom dok je Šantel bila u Njojorku kod prijatelja.

O krizi u njihovoj vezi šuškalo se već nekoliko meseci, a sada se čini da je Endru definitivno našao zamenu. Kako kažu očevici, on i misteriozna lepotica najpre su razgovarali s velikim osmesima na licima, a potom mu je ona prišla i poljubila ga.

endru tagart u zagrljaju sa drugom
DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šantel je poznata kao neko ko ne voli da gubi, a navikla je da u životu sve dobija zahvaljujući svom telu. Da li je ovo definitivni kraj njihove veze ili će zgodna glumica "izvući još nekog keca iz rukava" ostaje da vidimo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Šantel Džefris izdanja