Kada su u pitanju fudbaleri, prevare i raskalašan život nekako se podrazumevaju. 

Sa njima su uvek najlepše devojke, posećuju najluksuznije lokacije, zarađuju milione i žive, po mišljenju mnogih, život iz snova 24/7. 

Njihovim suprugama nije lako, a mnoge su zarad lagodnog života, ali i dece, spremne da "zažmure" na brojne afere i probleme, samo zarad "mira u kući". 

Kolin Runi, supruga proslavljenog fudbalera Vejna Runija oprostila mu je brojne afere. Iako se poznaju od 12. godine, pa bi bilo logično da među njima postoji neko poštovanje i dublja povezanost ,to nije omelo Runija da vara. Prva afera bila još davne 2004. godine, kada još nisu bili u braku. 

Ona mu je oprostila ne samo tu, nego i sve sledeće prevare. Tada su mnogi sumnjali da je u sve upleten novac. 

kolin runi oprostila je vejnu sve prevare
printscreen/instagram 

- Verovatno neki misle da sam glupa jer ću ostati u braku. Nisam glupa, znam da mislim svojom glavom, a moj je brak nešto oko čega želim da se potrudim i da radim na njemu. I pre nego što počnu naslovi po novinama – ne, nisam Vejna primila nazad jer nigde nije ni otišao - napisala je Kolin i dodala:

- Da, bio je ovo us**n period i da, neko smo vreme smo proveli odvojeni i mislila sam da je našem braku došao kraj. Neću sada pisati koje su Vejnove vrline jer mislim da on to sada ne zaslužuje, ali on je neverovatno dobar otac. Napravio je neke glupe i sebične greške, na nekima je nešto naučio, na drugima očigledno nije. Ipak, možda će se i to promeniti. Ne možeš znati što će se sutra dogoditi.

- Volim li Vejna? Da, volim ga. Da ga ne volim, ne bih se trudila da nam brak uspe. Znam da mogu i bez njega, sama sa svojom decom, ali ne želim tako da živim. Želim da pokušam da spasim naš brak i da živimo kao porodica. Ne kažem da je sve u redu i zaboravljeno, ali trudimo se da budemo najbolje što možemo u ovom trenutku", objasnila je Kolin nakon njegove poslednje poznate afere na svom Instagramu.

Međutim, kako stvari stoje, izgleda da se ništa nije promenilo, naprotiv.

Vejn se ponovo našao usred preljubničkog skandala kada su u javnost procurile nove fotografije na kojima se zabavlja sa tri 21-godišnje devojke.

Runi je sa Instagram modelom Tajler Rajan i njene dve drugarice Elize Melvin i Bruk Morgan, najpre posetio jedannoćni klub u Mančesteru, a potom ih je odveo u svoju hotelsku sobu.

vejn runi uhvacen je u prevari sa tri devojke
printscreen/instagram 

Veče se završilo dolaskom policije koju je Runi pozvao nakon što su devojke objavile fotke i snimke na društvenim mrežama jer je posumnjao da ga iskorišćavaju za samopromociju.

Sporne fotografije pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Vejn runi uhvaćen u prevari sa tri devojke

Fudbaler se branio da su ga devojke snimile bez njegovog dopuštenja i tvrdio je da je žrtva nameštaljke, piše The Sun.

Na jednom od snimaka, Runi leži na podu sobe okružen polugolim devojkama, a uhvaćen je i kako se ljubi sa jednom od njih.

Tejlor Rajan objasnila je da su te večeri slavile 21 rođendan, a da im se fudbaler pridružio, a potom i pozvao u svoj VIP separe, a potom u hotelsku sobu.

"Ovo ih je sve uznemirilo, u suzama su. Moja ćerka je dobra devojka i dolazi iz pristojne porodice. One su samo mislile da su smešne, ali i ja i ostali roditelji objasnili smo im da je to bilo glupo", ispričala je jedna od majki devojaka za The Sun.

Da li će Kolin preći i preko ove afere i da li će konačno runi naučiti iz svega, ostaje da vidimo, ali kako stvari stoje - vuk dlaku menja, ali ćud nikada.