Poznata pevačica Gven Stefani (52) udala se u nedelju za Blejka Šeltona (45), a fotografije romantičnog venčanja podelila je na Instagramu čime je iznenadila sve, jer nigde nije najavila da će se to dogoditi.

Venčanje se desilo na njihovom imanju u Oklahomi a Gven je blistala u venčanici sa potpisom čuvene dizajnerke Vere Vang.

Gven je na svom Instagramu pokazala veo koji je krasio njenu venčanicu, a poseban je po tome što su na njemu izvezena imena Gven Stefani, Blejka i pevačicine dece - Kingstona Džejmsa Mekgregora (15), Zume Nesta Roka (12) i Apolo Bouvi Flina (7).

"Snovi se zaista ostvaruju", napisala je Gven u opisu slika koje je podelila na društvenim mrežama.

Nema sumnje da pevačica blista od sreće i da je konačno je našla pravog mušakrca za sebe, a potraga za njim trajala je celog života i donela joj gomilu patnje, ali i hitova koje je njena patnja iznedrila. Prva ljubav bio joj je kolega iz benda "No Doubt", Toni Kanal, s kojim je bila u vezi od 1987. do 1994. godine

"Samo sam gledala u Tonija i molila Boga da mi podari mogućnost da s njim imam dete", otkrila je Gven u jednom intervjuu, a nakon njihovog raskida zamalo se i bend raspao. Njihov raskid bio je inspiracija za brojne hitove benda, kao što su "Don't Speak", "Sunday Morning" i "Hey You", a njena solo pesma "Cool" govori upravo o tome kako su nakon svega uspeli da ostanu prijatelji. Gven je kroz ceo život imala malo partnera i sa svima je ostvarila duge, ozbiljne veze koje bi se završile na njenu štetu, zbog čega je u jednom trenutku u medijima bila predstavljana kao "najnesrećnija žena muzičke industrije".

Nakon raskida usledio je brak sa Gavinom Rosdejlom koji ju je godinama varao sa njihovom dadiljom. Ova afera trajala je više od tri godine, a otkrila ju je druga dadilja koja je na ajpedu pronašla eksplicitne poruke i fotografije jer je uređaj bio povezan s Gavinovim mobilnim telefonom. Gavin je sve vreme varao Gven, uključujući i period kada je bila trudna sa njihovim trećim detetom, a nije dadilja jedina njegova ljubavnica.

"Moj život se u jednom trenutku raspao, ali evo ja sad živim taj novi život i sjajno je, moram reći. Sve je novo, inspiriše me. Ne znam kako bih drugačije opisala to", rekla je Gven u emisiji voditelja Karsona Dalija.

Gven je 2015. godine započela vezu sa Blejkom Šeltonom koji se u tom trenutku tek razveo od Mirande Lambert. Gavin je posle nekoliko godina priznao da se pokajao zbog svog postupka, kao i da mu je to bio najteži period života.

gven stefani i blejk selton
Instagram 

"To je najgori period mog života. Ako se miljenica Amerike razvede od vas onda ste u ozbiljnom problemu. Gven je majka moje dece i jedna od najneverovatnijih devojaka na svetu", rekao je Gavin za američke medije. Gven danas konačno uživa u životu, a više fotografije njenog venčanja i njenog novog supruga, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako je Gven Stefani izgledala na venčanju sa Blejkom.