Poznata američka pevačica i nekadašnja frontmenka benda "No doubt" Gven Stefani, kako stvari stoje, udala se za svog dugogodišnjeg dečka, kantri pevača Blejka Šeltona na intimnoj ceremoniji daleko od očiju javnosti.

Par je zajedno od 2015. godine, a upoznali su se na snimanju šou programa "The Voice". U tom trenutku, oboje su se oporavljali od bolnih razvoda, ali su veoma brzo postali nerazdvojni, a ljubav se rodila iako nisu toga bili svesni. Gven je jednom prilikom priznala da je NBC dosta editovao snimke da bi izgledalo kao da su flertovali.

blejk selton i gven stefani na snimanju pesme za the voice
NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Tada sam jedva poznavala Blejka, još uvek ništa nisam osećala prema njemu, ali je tu prosto bilo nečeg - rekla je pevačica.

Može se slobodno reći da su se javile konkretnije iskrice kada su pisali pesmu "Go Ahead, Break My Heart". Navodno joj je pevač poslao deo pesme koju je napisao i zamolio je da mu pomogne da je završi i tako je nastala numera koja je osvojila srca slušaoca.

Nakon toga, ostalo je postalo istorija, a par je ozvaničio vezu. Pre 8 meseci, veza je krunisana veridbom, a tada je Blejk na svom profilu podelio idiličnu fotografiju i napisao: "Hvala ti što si mi spasila 2020. godinu...i ostatak mog života. Volim te. Čuo sam DA!"

Kako stvari stoje, konačno su stali na "ludi kamen", a glasine da se par venčao u tajnosti podstakla je sama pevačica. Naime, u subotu je Gven uslikana u šetnji sa Blejkom i njenim sinom iz prvog braka Apolonom, nakon putovanja u Oklahomu gde par ima veliki ranč. Tom prilikom svima je pažnju privukla ogromna dijamantska burma koja je sijala pored vereničkog prstena.

Sve je usledilo samo dan pošto je i sama Gven objavila na svom Instagramu da se udaje. Izvor blizak paru otkrio je da je Šelton još ranije sagradio intimnu kapelu na terenu ranča, i da je par planirao da se venča baš tu, što izgleda da i jeste bio slučaj.

Podsetimo, iz bivšeg braka sa pevačem Gavinom Rosdeljom ima tri sina, a par se razveo nakon što je obelodanjeno da ju je nekadašnji suprug varao sa dadiljom dece čak tri godine.

Sa druge strane, Šelton se ženio dva puta. Najpre sa srednjoškolskom devojkom Kejnet Gern, a potom sa pevačicom Mirandom Lambert, međutim ni sa jednom nije imao dece.

U stranim medijima se več neko vreme spekuliše da su Gven i Blejk rešili da prošire porodicu. Kako je pisao časopis “US Weekly”, Gven je u potrazi za surogat majkom uz pomoć koje planiraju da dobiju dete.

gven stefani se udala za blejka seltona
Shutterstock 

- Sada su u finalnim pripremama za odabir žene koja će nositi njihovo dete. Njoj je veoma važno da Blejku podari biološko dete, a on je jako uzbuđen - otkrio je jednom prilikom neimenovani izvor pomenutom mediju.

Ako ništa, činjenica je da pevačica nikad bolje nije izgledala i nikad nije bila srećnija, a isto možemo reći i za Blejka, te verujemo im se neće ponoviti loši scenariji iz prethodnih odnosa.