Lepa pevačica Arijana Grande udala se prošlog vikenda na intimnoj ceremoniji za svog izabranika Daltona Gomeza. Proslavu su organizovali samo za najuži krug prijatelja i porodice, a sve je bilo planirano u strogoj tajnosti.

Pevačica koja je ranije bila u vezi sa problematičnim momcima poput pokojnog repera Mak Milera, ili komičara Pita Dejvisona, sreću je našla pored agenta za nekretnine Daltona Gomeza, a vezu su obelodanili u spotu koji je snimila pre godinu dana. Naime, dve možda i najveće američke tinejdž zvezde Arijana i Džastin Biber su tada ukrstile glasove u pesmi uz odluku da čitav prihod od prodaje doniraju u humanitarne svrhe, što je samo po sebi izazvalo lavinu pozitivnih reakcija. Osim toga, spot koji je monitran od video snimaka koji su im poslali obožavaoci, ali i neke poznate ličnosti, pokupio je, takođe, sjajne kritike, a momenat o kom se najviše priča je onaj u kom Arijana pleše i ljubi se sa novim dečkom.

Nakon devet meseci veze, Dalton ju je zaprosio, a Arijana je tada pokazala neobičan verenički prsten te je bilo više nego jasno da par ima ozbiljne planove.

arijana grande verenicki prsten
printscreen/instagram 

Ari je sada konačno stala na "ludi kamen", a venčanje se odigralo u njenom domu u Kaliforniji. Ceremonija venčanja je organizovana isključivo za mladence bez namere da se pravi veća proslava i kako su izvori bliski paru dodali, većeg venčanja ili žurke u budućnosti neće biti.

Sada su se na mrežama konačno pojavile neke fotografije sa proslave, i javnost je potpuno u suzama. Nakon više nego trnovitog puta Grandeove, obožavatelji su srećni što joj se konačno dešavaju lepe stvari u životu.

printscreen/instagram Arijana Grande i Dalton Lopez

Mlada je odabrala satensku haljinu Vere Vang golih leđa, a na glavi je imala kraći veo sa mašnom. Kosu je vezala u prepoznatljiv rep, a bila je našminkana suptilno u nude tonovima.

Evidentno je da je Arijana blistala, i da je bila više nego srećna tokom svog posebnog dana. gomez je sa, sa druge strane, odabrao crno odelo i belu košulju koje je upotpunio satenskom kravatom.

Ceo prostor ukrašen je bio velikim svećama i cvećem koje je visilo sa plafona. Pevačica je pre nekoliko sati objavila fotografije nakon što su se najpre pojavile na Tviteru, a objave već sada imaju na desetine miliona pregleda.

Nema šta, ako je suditi po Arijaninom osmehu, izgleda da je zaista konačno našla ljubav svog života.