Pevačica Arijana Grande (27) udala se za svog izabranika Daltona Gomeza, kako prenose strani mediji. 

U prošlosti, pevačica je bila u vezama sa više nego problematičnim momcima. Mek Miler, za koga su tvrdili da je bio njena prva velika ljubav, uprkos tome što je bio perspektivan i veoma talentovan reper, pronađen je mrtav nakon što se predozirao, a pevačica je njegovu smrt teško podnela.

Utehu je pronašla u problematičnom komičaru Pitu Dejvidsonu sa kojim se verila nakon samo nedelju dana veze. Međutim, veza je okončana nekoliko meseci kasnije jer se za Arijanu sve veoma brzo odvijalo. Arijana se zabavljala i sa Grejemom Filipsom, Džordanom Viskomijem, Big Šonom i drugima.

Kada je u pitanju veza sa Daltonom, pevačica ju je obelodanila u jednom od svojih spotova koji je snimila pre godinu dana. Dve možda i najveće američke tinejdž zvezde Arijana i Džastin Biber su tada ukrstile glasove u pesmi uz odluku da čitav prihod od prodaje doniraju u humanitarne svrhe, što je samo po sebi izazvalo lavinu pozitivnih reakcija. Osim toga, spot koji je monitran od video snimaka koji su im poslali obožavaoci, ali i neke poznate ličnosti, pokupio je, takođe, sjajne kritike, a momenat o kom se najviše priča je onaj u kom Arijana pleše i ljubi se sa novim dečkom.

Gomez, koji je inače agent za nekretnine, je postao interesantan svetskim medijima još u martu prošle godine kada su se javile prve spekulacije da je osvojio srce Grandeove. Arijana je nakon deset meseci veze pokazala neobičan verenički prsten, te bilo više nego jasno da par ima ozbiljne planove. 

arijana grande verenicki prsten
printscreen/instagram 

Kako stvari stoje, pevačica je stala na "ludi kamen" ovog vikenda. "Ari se venčala. Mala i intimna ceremonija na kojoj je bilo manje od 20 ljudi. Porodice Arijane i Daltona su presrećne", rekli su iz tima pevačice.

arijana grande dalton gomez
printscreen/instagram 

Izvor blizak Arijani za medije je otkrio da se venčanje odigralo u njenom domu u Kaliforniji. Prema rečima izvora u pevačicinom komšiluku su Opra Vinfri, Elen Dedženeris, princ Hari i Megan Markl.

Ceremonija venčanja je organizovana isključivo za mladence bez namere da se pravi veća proslava i kako izvor dodaje, većeg venčanja ili žurke u budućnosti neće biti.

Još fotografija Arijane Grande i Daltona Gomeza pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Arijana Grande i Dalton Lopez