Američka pevačica Arijana Grande poslala je poklone stotinama mladih pacijenata u bolnicama u Mančesteru, tri godine nakon što je na njenom koncertu u tom gradu bačena bomba.

Naime, Arijana je svojim gestom oduševila stotine dece koja se leče u bolnicama  "Manchester Children's Holspital" i "Manchester Royal Infirmary". Otac jedne pacijentkinje ispričao je za strane medije da je pevačicin humanitarni potez iskren čin.

„Koliko sam razumeo, dala je vaučer svakom detetu u bolnici. Išao sam da pokupim ćerku iz bolnice i bila je baš uzbuđena“, rekao je on i dodao:

„Rekla je: "Vidi tata, dobila sam vaučer od 100 funti od Arijane Grande". Bio je u maloj personalizovanoj kutiji bez ikakve poruke na sebi i bez potpisa od koga je. To je tako divan gest i nema publiciteta oko toga pa znaš da je iskren čin. Donela je mnogo sreće nakon svega što se dogodilo sa pandemijom korona virusa ove godine. Bila je teška godina za moju ćerku u bolnici. Osoblje ovde je divno i jako su vredni“, zaključio je otac mlade pacijentkinje.

Podsetimo, Arijana pati od post traumatskog poremećaja nakon što je bačena bomba na njenom koncertu, a u sećanje na žrtve snimila je pesmu "No Tears To Cry".