Bruklin Bekam (21) letos je dobio podršku svojih roditelja, fudbalera Dejvida Bekama (45) i modne dizajnerke Viktorije Bekam (46), da stupi u brak s glumicom Nikol Pelc (26). Odmah su počeli da planiraju veliko venčanje, a sada je Bruklin zbunio svoje obožavatelje nakon što su ga paparaci "uhvatili" s prstenom na levoj ruci.

Fotografisali su ga u Los Anđelesu dok je išao u kupovinu namirnica. Mladi Bekam je za ovu priliku obukao crne pantalone i majicu, a uz tamnu odevnu kombinaciju prsten na njegovoj ruci još više je došao do izražaja. Obožavatelji su nakon toga počeli da sumnjaju da se Bruklin možda oženio u tajnosti, prenosi "Mirror".

Ovo nije prvi put da je Bruklin pokrenuo glasine o svojoj svadbi. Nedavno je podelio fotografiju na kojoj su on i Nikol u rukama držali zlatnu traku, a nedavno je na vratu istetovirao njeno ljubavno pismo.

BEKAMOV SIN SE OŽENIO U TAJNOSTI? Bruklin sasvim slučajno uslikan s prstenom
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Moj dečko, želim da znaš koliko si voljen. Imaš najljubaznije srce koje sam ikad upoznala i nadam se da nikada neće proći ni jedan dan bez tvoje ljubavi. Neverovatan si. Sve možemo proći zajedno ako dišeš polako i veruješ. Volim te - reči su koje je Bruklinu posvetila Nikol.

Iako su obožavatelji mladog Bekama pokrenuli raspravu zbog njegovog prstena, u međuvremenu se počelo "šuškati" da Viktorija i Dejvid već smišljaju spisak gostiju za veliki dan njihovog sina. Bruklin Bekam se za sada nije oglašavao ovim povodom.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas