Njen stil je upečatljiv, a njene odevne kombinacije su samo za one smele dame. Gde god se pojavi izazove veliku pažnju, bilo da se radi o opuštenim stajlinzima ili onima za crveni tepih, ona je uvek na visini zadatka.

Naime, američka pevačica Gven Stefani (51) je uslikana u prodavnici nakita na Beverli Hilsu u veoma zanimljivoj odevnoj kombinaciji, a tom prilikom svi su se zapitali koliko ona zapravo ima godina.

Moramo priznati da u petoj deceniji izgleda besprekorno i pravi je primer kako žena u zrelim godinama treba da izgleda. Ona je primer nekoga ko ne prati slepo trendove, već se oslanja na svoj osećaj za modu i uvek je autentična.

Naime, slavna pevačica je obukla plave farmeke isprskane belim krečom i zanimljivim printom pri dnu nogavica, belu majicu a na kojoj piše reč "zauvek", kao i džemper sa zanimljivim detaljem.

gven stefani
LESE/SPOT Q / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Gven je u ruci nosila veoma efektnu, šarenu tašnu sa lancem, a zbog svoje odevne kombinacije koju je ponela u šoping izgledala veoma mladoliko. Tek kada se okrenula videlo se da na leđima ima veoma interesantan detalj, naime reč je o ogromnoj plavoj zvezdi ispod koje piše "sve je ljubav".

Gven Stefani
LESE/SPOT Q / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Već dovoljno šaren outfit upotpunila je belim čizmama sa šarenim cvetnim printom i šarenom zaštitnom maskom za lice.

Ipak to je njen stil kom ostaje uvek verna. Nikada nije bilo sumnje da će je jedinstven stil učiniti jednom od najznačajnijih trendeterki u muzičkoj industriji.