Vejn Runi nikada nije bio prototip vernog muškarca i dobrog supruga.

Iako mu je supruga Kolin koju poznaje od svoje 12. godine opraštala sve afere i javno govorila da je sjajan otac, kao i da je uverena da je naučio nešto iz svih tih situacija i da veruje da se neće ponoviti, nažalost, ponovile su se.

Naime, pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da je fudbaler uhvaćen u najpre u jednom klubu, a potom u hotelskoj sobi sa tri 21+- godišnjakinje koje su sve što se dešavalo snimale i kačile na svoje Instagrame.

Kada je Runi shvatio šta rade, pozvao je policiju i optužio ih da je sve nameštaljka, kao i da su sve to uradile zarad samopromocije. Runi se sa jednom devojkom ljubio još u noćnom klubu, a na jednoj od fotografija iz hotelske sobe, može se videti da leži iza njega u donjem vešu.

Sporne fotografije, ukoliko ste propustili, možete videti u galeriji ispod:

printscreen/instagram Vejn runi uhvaćen u prevari sa tri devojke

Međutim, kako priče o nameštaljki ne piju vodu, fudbaler je rešio da uputi javno izvinjenje "svima koje je povredio, a na prvom mestu svojoj supruzi i porodici".

Otac petoro dece rekao je da je "napravio grešku" i dodao:

"Otišao sam na privatnu zabavu sa dva prijatelja i želeo bih da se izvinim u svoje ime, porodici i klubu zbog slika koje su se zavrtele na internetu i želim da nastavim dalje po ovom pitanju".

vejn  runi se javno izvinio
printscreen/instagram 

"Zahvalan sam Derby County-u što mi je pružio priliku da vratim ovaj klub tamo gde mu je mesto, a ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da to nastavim."

"Sve ostalo je rešeno. Radujem se što napredujem i pripremam se za još jednu utakmicu", rekao je Runi, a mnogi nisu bili zadovoljni ovakvim izvinjenjem.

Zapravo, kritike su se više mogle pročitati na račun Kolin jer je, po svemu sudeći, oprostila Runiju još jednu izdaju.

"Koliko će ta žena da trpi poniženja", "Jedno je voleti nekog, ali ovo je čisto piš**e po porodici i voljenim osobama", "Kolin, ženo, gde ti je samopoštovanje", "Ne razumem. Kako možeš da mu stalno opraštaš, čega se plašiš?", "Nema šta, para vrti gde burgija neće", "Ženo, poštuj sebe malo"... samo su neki od komentara.

vejn i kolin runi
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zapravo, izvori bliski fudbaleru tvrde da to što je razočarao Kolin i decu nije pravi razlog javnog izvinjenja.

"Kako očekivati da će voditi grupu mladih fudbalera kad ne može da se obuzda u javnosti"... mahom su komentarisali ljudi na internetu, te, kak ostvari stoje, Runi se više plaši gubitka posla, nego gubitka svoje supruge, ali, možda je upravo propast karijere jedini način da Runi nauči da nije u redu varati.