Arnolod Švarceneger svojevremeno je bio poznat kao veliki zavodnik u Holivudu.

Iako je najpoznatiji po ulogama snagatora u "Terminatoru", "Konanu Varvarinu", "Predatoru" i mnogim drugim filmovima, nije tajna da je Švarcener pre ulaska u svet glumce bio bodibilder.

Svoju karijeru izgradio je na prepoznatljivom izgledu, a žene su se prosto lepile na njega.

Međutim, njegovo srce pripadalo je lepoj Mariji Šrajver koja mu je rodila četvoro dece. Međutim, njihovom braku došao je kraj kada se saznalo da je u isto vreme kada je Marija bila trudna sa njihovim najmlađim detetom, njihova dadilja takođe bila trudna sa vanbračnim sinom.

Bebe su se rodile u razmaku od samo nekoliko dana, a Švarceneger je kasnije tvrdio da godinama nije znao da je dete njegovo. Stvari su postale jasnije kako je Džozef Baena rastao jer je od svih sinova on zaista bio slika i prilika svog oca.

Međutim, dok su Arnoldova deca uživala u bogatstvu i glamuru, život Džozefa Baene nije bio ni malo lak. Danas su njih dvojica u odličnim odnosima, a neretko i treniraju zajedno s obzirom da dele istu ljubav prema body buildingu i glumi.

arnold svarceneger i dzozef baena su danas u sjajnim odnosima
printscreen/instagram 

Pre nekoliko meseci Džozef se pohvalio fotografijom sa snimanja filma "Bully High", a tada su mnogi u komentarima ponovo pisali da je preslikan otac.

"Odlično se provodim na setu 'Bully High'. Konačno znam kako je to biti dete koje ide u privatnu školu", napisao je Baena ispod poslednje fotografije. Tako je podsetio na činjenicu da nije imao lako i bezbrižno odrastanje, iako je njegov otac Arni odavno stekao svoje bogatstvo.

Na svom Instagramu na kom ga prati preko 314 hiljada pratilaca redovno deli fotke i snimke iz teretane, a poslednjom objavom izazvao je gomilu komentara.

Naime, Baena je objavio fotografiju na kojoj je samo u šortsu, a u prvom planu su njegovi isklesani mišići.

dzozef baena danas
printscreen/instagram 

"Petak je dan za noge. Na čemu ste vi radili danas?" napisao je ispod objave, a komentari su se samo ređali.

dzozef baena danas
printscreen/instagram 

"Isti otac", "Kakvo telo", "Prevazišao si oca", "Ćoveče, ti si definitivno novi Arnold, nestvarno koliko ličite", "Koliko si zgodan"... samo su neke od reči koje su pisali pratioci.

Baena će uskoro napuniti 24 godine, a kako stvari stoje svim silama se trudi da uspe u filmskoj industriji. Da li će nadmašiti slavnog oca ostaje da vidimo, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera