OD BUCKA DO OPASNO DOBROG FRAJERA: Švarcenegerov sin više ne izgleda OVAKO, a jedna stvar je zaslužna za NOVI IZGLED

Kristofer Švarceneger, sin Arnolda Švarcenegera napravio je promene u svom životu i doneo odluku da smrša, što je potpuno promenilo njegov izgled.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kristofer Švarceneger, sin slavnog Arnolda Švarcenegera nije bodibilding legenda kao svoj otac i dugo se borio sa prekomernom kilažom.

Ipak, trenutno je na putu ka neverovatnoj telesnoj transformaciji, a mnogi se pitaju šta ge motivisalo da donese odluku da promeni svoj izgled.

Poslednji put je Kristofer uslikan u Los Anđelesu, Holivud je zanemeo, jer je ovaj 23-godišnji momak potpuno izmenio lični opis.

Kristofer je inače najmlađi sin Arnolda Švarcenegera i novinarke Marije Šrajver, koji su razvedeni od 2011. godine. Njihov razvod na sudu razvlačio čak 10 godina, a tek nedavno su postigli sporazum.

Kristofera su do nedavno mnofi znali kao bucka, jer je dugo imao problema sa kilažom, međutim stvari se menjaju.

kristofer svarceneger nekada
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Godinama je bio pod ogromnim medijskim pritiskom jer su ga stalno upoređivali sa ocem, koji je simbol zdravlja i fitnesa. Danas, Kristofer izgleda dosta izvajano, a mnogi komentarišu da i brada koju je u međuvremenu pustio, da mu odlično stoji.

On je nedavno diplomirao na Univerzitetu Mičigen i doneo odluku da živi zdravije, što se svakako vidi u njegovom izgledu.

Cilj mu je bio da živi zdravije nakon diplomiranja i držao se toga, pa izgleda sjajno. Počeo je više da trenira i da donosi bolje izbore po pitanju hrane. Poslednjih nekoliko godina živeo je kao tipičan student, ali sada je odrastao i spreman da se bolje brine o sebi”, rekao je izvor blizak porodici Švarcenegr za Hollywood life.

kristofer svarceneger
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako strani mediji prenose, Kristofer navodno nije držao nikakvu dijetu, već je prestao da jede brzu hranu i povećao je broj treninga. U tome mu je naravno pomogao slavni otac, a isti izvor navodi da je Arnold bio veoma srećan kada je Kristofer pokazao interes za treniranje. Kako je izgledala njegova transformacija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kristofer Švarceneger nekad i sad

Arnold Švarceneger kog publika najviše pamti po filmovima "Terminator" može da se pohvali sa petoro dece. Sa suprugom Marijom dobio je Patrika (27), Kristofera (23) i ćerke Ketrin (31) i Kristinu (29), dok je nakon afere sa Mildred Baena koja je bila dadilja njegovoj deci, dobio sina Džozefa (23) koji se zapravo rodio samo nekoliko dana pre Kristofera.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši