Bivša supruga Arnolda Švarcenegera Marija Šrajver nedavno je proslavila rođendan, a o čestitkama njene dece i dalje ne prestaje da se priča.

"Ti si naš heroj", "Ne postoje reči kojima bi opisali koliko ti se divimo", "Ti si naš oslonac", "Sve si izdržala i danas si kraljica"... samo su neke od prelepih reči koje su joj posvetila njena deca - ćerke Kristina i Ketrin i sinovi Kristofer i Patrik.

Iako se na prvu čini kao da su u pitanju najobičnije čestitke kakve većina majki dobija za rođendan od svoje dece, pratioci su bili veoma pod utiskom ako se uzme u obzir sve što je Marija doživela u prošlosti.

maria srajver
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, pre nekoliko meseci konačno je stavljena tačka na razvod koji je trajao skoro 10 godina. Ipak, njihov brak odavno je okončan, i to nakon skandalozne Arnoldove prevare sa njihovom kućnom pomoćnicom Pati Bena. Iz ove afere, Švarceneger je dobio sina Džozefa.

arnold svarcenege i marija srajver
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Glumac se pravdao da nije znao da ima sina, te da je to shvatio tek kada je Džozef porastao i počeo veoma da liči na njega.

arnold svarceneger sa vanbracnim sinom
printscreen/instagram 

Ironija je što je kućna pomoćnica i dadilja Pati rodila sina samo nekoliko dana nakon rođenja najmlađeg deteta Arnolda i Marije.

Nakon sramne afere Marija se par godina retko pojavljivala u javnosti, ali danas je situacija potpuno drugačija. Sa 66 godina izgleda više nego odlično, a paparaci su je više puta uslikali i u manje glamuroznim izdanjima i bez šminke. Ipak, može se slobodno reći da Marija blista, a sa nekadašnjim suprugom ostala je u korektnim odnosima.

marija srajver
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Trenutno je sama, a do skoro se zabavljala milionerom Matjuom Dovdom koji je čak usko bio povezan i sa Arnoldovom političkom kampanjom. Ipak, čini se da joj single život daleko više prija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Marija Šrajver