Arnold Švarceneger poznat je po svojim moćnim mišićima, ali njegov sin Kristofer dugo nije mogao da se pohvali baš zavidnom građom.

Suprotno od slavnog oca, on je godinama muku mučio s viškom kilograma, ali reklo bi se da je odlučio da promeniti ploču, te je, sudeći po novim fotografijama, ozbiljno prionuo na posao.

Kristofer je snimljen u jednom salonu gde je s majkom Marijom Šrajver i sestrom Kristinom uživao u pedikiru.

Njegovom transformacijom na društvenim mrežama pohvalio se i tata Arnold koji mu je poručio da je jako ponosan na njega.

"Volim te i ponosan sam na tebe svaki dan. Jako si pametan i imaš tako veliko srce. Tvoje naporne treninge u teretani čak ni ja ne mogu da ispratim. Jedva čekam da vidim što ćeš postići ove godine", napisao je pre nekoliko dana u rođendanskoj čestitci za sina, piše Story.hr.

kristofer svarceneger
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kristofer je inače najmlađi sin Arnolda Švarcenegera i novinarke Marije Šrajver, koji su razvedeni od 2011. godine. Njihov razvod na sudu razvlačio čak 10 godina, a tek nedavno su postigli sporazum.

Kristofera su do nedavno mnogi znali kao bucka, jer je dugo imao problema sa kilažom, međutim stvari se menjaju.

Godinama je bio pod ogromnim medijskim pritiskom jer su ga stalno upoređivali sa ocem, koji je simbol zdravlja i fitnesa. Danas, Kristofer izgleda izvajano, a mnogi komentarišu da mu odlično stoji brada koju je u međuvremenu pustio.

Nedavno je diplomirao na Univerzitetu Mičigen i doneo odluku da živi zdravije, što se svakako vidi po njegovom izgledu.

kristofer svarceneger
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako strani mediji prenose, Kristofer navodno nije držao nikakvu dijetu, već je prestao da jede brzu hranu i povećao je broj treninga.

U tome mu je naravno pomogao slavni otac, a isti izvor navodi da je Arnold bio veoma srećan kada je Kristofer pokazao interes za treniranje. Kako je izgledala njegova transformacija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kristofer Švarceneger nekad i sad