Slavni "Terminator" ima tri sina, ali se nekako namestilo da je upravo vanbračni njegova slika i prilika.

Džozefa Baenu Arnold Švarceneger dobio je tokom afere sa dadiljom koja je radila za njihovu porodicu. Samo nekoliko dana nakon što se porodila Marija Šrajver, glumčeva bivša supruga, na svet je došao i njegov vanbračni sin kog je rodila Pati Bena.

7 godina mališan nije znao ko mu je otac, a Pati je sa njim živela u Švarcenegerovoj porodičnoj kući. Međutim, sve je bilo jasno kada je Džozef počeo da raste i vremenom postao slika i prilika slavnog oca. Arnold je tajnu čuvao 25 godina, ali je nakon toga morao sve da prizna Mariji i deci, nakon čega je usledio razvod.

arnold svarceneger i marija srajver
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

Švarceneger je u dobrim odnosima sa Džozefom, i danas su zaista bliski, a interesantno je da je Baena krenuo njegovim stopama, a nakon epizodnih uloga kojima bi se uvek pohvalio na Instagramu, sada je svojim pratiocima saopštio veliku vest.

Konačno snima svoj prvi veći film, a na mrežama je podelio delić sa snimanja jedne scene.

"Tako sam uzbuđen što snimam film "Lava". Šta mislite šta se dešava u ovoj sceni", napisao je ispod objave, međutim, većina komentara bila je na račun toga što toliko liči na slavnog oca.

"To su Arnoldovi geni", "Odlično", "Kralj džungle", Isti otac", "Mislio sam da snimaš Konana mlađeg", "Da li je ovo mali Arnold", "Liči na Arnoldov film Predator", "Pokupio si nešto Arniejevih gena", "Pa ti si očeva slika i prilika", zaključili su njegovi obožavatelji.

Inače, Džozef se nedavno takođe pohvalio sa fotografijama sa snimanja filma "Bully High", a tada je pratiocima nehotice otkrio kako je izgledalo njegovo detinjstvo.

"Odlično se provodim na setu 'Bully High'. Konačno znam kako je to biti dete koje ide u privatnu školu", napisao je Baena ispod poslednje fotografije. Tako je podsetio na činjenicu da nije imao lako i bezbrižno odrastanje, iako je njegov otac Arni odavno stekao svoje bogatstvo.

Ipak, čini se da su pred njim konačno bolji dani, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite da li će imati makar približnu karijeru kao njegov slavni otac.

printscreen/instagram Džozef Baena, vanbračni sin Arnolda Švarcenegera