Od kako je u vezi sa 25 godina mlađom izabranicom, niko ne može da prepozna slavnog di-džeja, Dejvida Getu. Par je u vezi već nekoliko godina, a zadivljujuće je da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.

Zapravo se čini da Dejvid ne može da skine ruke sa zgodne devojke, a par se ne libi da pokazuje nežnosti u javnosti. Paparaci su ih sada ponovo uslikali na plaži u Majamiju, gde su oboje paradirali plažom pokazujući svoja izvajana tela. 

Inače, čuveni Francuz ne skriva koliko je ludu zaljubljen u svoju mlađanu izabranicu, a i on sam pored nje izgleda kao mladić, iako gazi već šestu deceniju!

dejvid geta
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

A verujemo da nije bilo teško zaljubiti se u prelepu Džesiku - pogledajte koliko je samo zgodna! Bujne obline, ogromne grudi, isklesani trbušnjaci, obla zadnjica - ona zaista izgleda tip-top. 

dzesika ledon
Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Geta je pre Džesike bio u 22 godine dugom braku sa Keti Lob, sa kojom ima i dvoje dece. Par se razveo 2014, a već par meseci kasnije javnost je saznala za njega i ovu atraktivnu Kubanku, za koju su mnogi spekulisali i da je razlog razvoda, ali to nikada nije potvrđeno. Keti je izašla iz razvoda bogatija za 15 miliona dolara, a na pitanja o njihovom braku, Dejvid je uglavnom bio suzdržan, komentarišući da nije bilo sve onako kako se prikazivalo, pogotovo ne da je on taj koji je varao sa Džesikom.

Zapravo su u brojnim intervjuima oboje potvrdili da su preko dve ipo godine bili prijatelji, a tek kada je Dejvidov razvod okončan, njih dvoje su nekoliko meseci kasnije uplovili u ljubavnu romansu.

Ko je Džesika Ledon?

Džesika Ledon je model i glumica koja je postala poznata široj javnosti upravo zahvaljujući vezi sa poznatim di-džejem.

O životu Džesike Ledon se ne zna mnogo, osim da je na prvom mestu manekenka, a potom i glumica, iako je do sada imala samo manje uloge. Sa Kube se preselila u Los Anđeles, a široj javnosti postala je poznata upravo zahvaljujući vezi sa Getom.

Naime, kako piše "Gala", Ledonova se kao dete preselila u Majami, a nakon završene srednje škole učestvovala je u rijaliti šou programu "Model Latina". Manekenka nije ušla u finale, ali je svejedno bila primećena i dobila je ugovor sa agencijom za modeling.

Najviše je upamćena po spotu sa Džejsonon Derulom za pesmu "Stupid love".

Danas je na Instagramu prati preko 44 hiljada ljudi, a sa pratiocima deli često momente iz svog života ali i sa snimanja.

Kako često ističe, ponosna je jer dolazi iz male sredine, i jer je naučila da bude "prizemna", i da ceni ono što ima. Takođe, ističe da je ponosna na svoje obline danas, iako su one razlog što je morala da se odrekne svog sna i da postane full-time manekenka.

"Sećam se, kada sam počela da se bavim modelingom, mnogo puta su mi rekli NE, jer sam imala ječe kukove i zadnjicu. Oduvek su želeli da smršam više. Ali koliko god držala različite dijete, kukovi mi se ne bi pomakli ni milimetar! Očigledno je da je to struktura mog tela: moje telo je zaobljeno", rekla je zgodna Latina.

dzesika ledon
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kubanka je danas fokusirana na dalji razvoj izvođačke karijere, nešto što je već u manjoj meri mogla da radi u muzičkim spotovima, a više je privlači pozorište od toga da zaigra u filmu. Ipak, kada je u film u pitanju, veoma je zanima produkcija, pa se ove godine oprobala kao  izvršni producent kratkog filma Adonai, prema sajtu IMDb.

Ona i Geta uživaju u svojoj ljubavi i putuju po svetu, a uprkos šuškanjima da ju je di-džej verio, oboje su te navode demantovali. 

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon