Američki pevač Džejson Derulo (31) postao je tata pre nekoliko dana. On i njegova partnerka Džena Frumes (27) 8. maja dobili su sina, međutim pažnju pratilaca sad je ukralo nešto potpuno drugo.

Naime, Džena je najpre objavila nožice bebe na storiju, potom trenutke u bolnici, kao i porodične kadrove nje i Derula sa naslednikom.

Potom je usledio kratak video na kom se ogleda u ogledalu u bade-mantilu i opuštenom kućnom autfitu koji je otkrivao noge i stomak, a upravo je njena figura zbunila sve. 

dzena frumes
printscreen/instagram 

Džena je u opisu objava napisala: "Utisak moje prve nedelje sa našim zdravim zgodnim malim kraljem. Život sada ima mnogo više smisla i tako sam zahvalna. Tako sam zaljubljena u ovog dečaka, on je sve što nikad nisam znala da mi treba"

dzena frumes
printscreen/instagram 

Međutim, uprkos nežnim objavama, svi su komentarisali samo njen stomak

"Moj stomak nije ovakav nakon dve godine vežbanja, a njen je pet dana nakon porođaja?", "Da li je moguće da ovako izgledaš?", "Nerealan ti je stomak", "Gde je stomak nakon porođaja?", "Da nisam video slike dok je bila trudna tačno bih mislio da ona nije rodila nego surogat majka", neki su od komentara.

Nakon brojnih komentara koji se čude njenom ravnom stomaku sa trbušnjacima, Džena je tek tada otkrila da joj se trudnički stomak nije vidio skoro do šestog meseca trudnoće, kao i da je prirodno vitka. 

Uprkos logičnom objašnjenju komentari na mrežama se ne smiruju, a mnogi su mišljenja da bi možda ipak trebalo da povede računa šta objavljuje s obzirom da ima ogromnu platformu koju prate i žene koje su takođe postale majke, ali nemaju tu sreću da se samo par dana nakon porođaja vrate u formu.