Mlada i popularna glumica Marina Ćosić nedavno je stala na ludi kamen, a sa svojim izabranikom čeka devojčicu. Drugo stanje joj je, kako kaže, donelo samo stomak, dok je sve ostalo isto.

Ipak, u intervjuu za Nova.rs, Marina Ćosić otkriva da nije očekivala da će joj svi poslovni projekti biti otkazani samo zato što je trudna.

„Jedino što je stvarno imalo potrebe otkazati je predstava “Mačka na usijanom limenom krovu”. Na trudničkom zvanično nisam, jer je tek skoro počeo stomak da mi raste i da mi, da kažem, bude “problem” da se obučem u običnu usku garderobu“, rekla je glumica i dodala:

„Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju“, rekla je Marina za Nova.rs.

Osim toga, Marina je otkrila da je tokom protekla dva meseca izgubila dva člana porodice.

„Ostaće mi u lepom sećanju ono što je bilo lepo i sve lepo što se dešava. Ovo je jako bitna godina za moju porodicu i mene, i za mog muža. Ali, nemojte da vas zaslepe samo srećne vesti koje su se delile. Moja porodica i ja smo izgubili dva člana u periodu od dva meseca, tako da nije sve bilo samo žurka i sreća. Ipak, napravio se balans“, rekla je glumica.