Mesecima se šuška da je veridba nekadašnjeg seks-simbola Heder Loker (59) i preduzetnika Krisa Hejzera (59) raskinuta, ali glumica ne želi da komentariše glasine i izbegava medijske istupe.

Par je poslednji put viđen zajedno krajem maja u Kaliforniji i nisu izgledali baš dobro raspoloženi, pogotovo Heder koja je bila sva natečena.

Išli su u kupovinu, a kad su primetili paparace, požurili su do svog automobila. Zvezda serije "Melrose Place" dugo nije objavljivala ništa povezano s Hjezerom na svom profilu na Instagramu.

Poslednji put pohvalila se cvećem koje je dobila od verenika za Dan zaljubljnih, a u januaru je pozirala u njegovu zagrljaju. Na obema objavama označila je Krisa, koji ima svoj profil na Instagramu, ali on nije još podelio ništa na njemu.

Mnoge je iznenadilo i što se Heder pojavljuje u javnosti bez dijamantskog vreničkog prstena koji joj je dragi dao. Zbog toga se šuškalo o njihovu raskidu, dok su neki tvrdili da ga ne nosi zbog mera opreza dok odrađuje obaveze po Los Anđelesu.

heder loker
Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je bio u vezi još u srednjoj školi, ali nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017.

Locker je poslednjih nekoliko godina punila medijske stupce svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, u martu 2018. Heder je tukla verenika Krisa, a njen brat je zvao policiju.

Kada su došli policajci, pretila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Par je kasnije nadvladao sve probleme pa je Hajzer pomogao glumici s odvikavanjem i čini se da Heder napokon dobro napreduje po pitanju svoje zavisnosti.

heder loker
blink-news.com / Blink News / Profimedia 

Inače, Loker je poznata i po ulozi Semi Džo Karington u sapunici "Dinastija", koja se emitovala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gledaoci širom sveta.

Žene su nekad htele da izgledaju poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najlepših žena, ali danas je tek senka lepotice kakva je bila.

JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Heder Loker nekad i sad

Ima mnogo bujniju figuru, a njeno lice stalno izgleda natečeno, što je, kako pišu strani mediji, posledica zahvata koje je imala, ali i godina alkoholizma.

Vidljivo je da je operacijama sređivala obraze i nos, a verovatno je preterala i s botoksom. Budući da se Heder pojavljuje u javnosti bez šminke, njeno drukčije, uništeno lice još se više ističe.