Lil Kim privukla je veliku pažnju pojaviljivanjem na dodeli BETbet nag nagrada. Sinoć su na dodeli muzičkih nagrada paradirale dame u veoma neukusnim izdanjima, a pričalo se i o izgledu slavne reperke.

Lil Kim je za pojavljivanje na crvenom tepihu odabrala usku, crnu kratku haljinu u sako u identičnoj boji.

Svoj stajling je upotpunila upadljivim nakitom i sandalama sa tankim kaševima i cirkonima koji su se dosezali do njenih butina. Ipak, najviše pažnje privuklo je njeno lice, jer danas gotovo i da ne liči na reperku s početka karijere.

lil kim izgled
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako nije priznala u potpunosti kojim se sve intervencijama podvrgla, poznato je da je Lil Kim išla na liposukciju, dodavala botoks u lice, izbeljivala kožu i dva puta operisala nos, pravdajući se da joj ga je bivši slomio.

Njen današnji izgled nije ni nalik onom, sada već davne 1996. godine kada je zakoračila u svet muzike.

Kim je poznata kao velika zavisnica od plastičnih operacija, a samoprozvana kraljica repa je pokazala na koji način se ta zavisnost odrazila na njen izgled.

Nekadašnje fotografije jasno dokazuju koliko se 46-godišnja Kim promenila. Svetski mediji prenose da je Lil Kim radila usta, nos, jagodice, korigovala bradu, kao i da je ugradila implante u grudi i zadnjicu i podrvgrla se liposukciji. I sve to po nekoliko puta.

lil kim izgled
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pored toga je izbeljivala kožu, redovno nosi perike, a od prirodnog izgleda nije ostalo gotovo ništa. Lil Kim je pre 20 godina priznala da se osećala nezadovoljno svojim izgledom.

"Činilo se kao da ne mogu ništa da uradim kako treba. Sve oko mene bilo je loše - moja kosa, odeća, jednostavno ja. Celi život muškarci su mi govorili da nisam dovoljno lepa. Čak i oni s kojima sam bila u vezi. Kad mi danas neko kaže da sam lepa, ja to ne vidim.

Bez obzira na to ko mi to kaže. Imam nisko samopouzdanje i uvek je bilo tako. Momci su me uvek varali s devojkama koje su izgledale kao Evropljanke. Znate taj tip, s dugačkom kosom. Stvarno lepe žene zbog kojih sam se pitala kako da se borim s time", rekla je za Newsweek 2000. godine.

lil kim
Shutterstock 

Ubrzo nakon toga krenula je s promenama.

"Ljudi misle da sam operisala nos jer nemam samopouzdanja i ne mislim da sam lepa. To nije istina, volim sebe! Radila sam neke stvari jer sam želela da budem savršena. Ali, naučila sam lekciju", rekla je pre petnaestak godina.

Tad je izjavila i kako je nos operisala jer joj ga je bivši agresivni dečko slomio. Čini se da je Lil Kim u međuvremenu izgubila kompas jer mnogi se slažu da od one stare reperke nije ostalo ništa.

Koliko se Lil Kim promenila tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Slavna reperka promenila lični opis