Madona (62) redovno šokira javnost svojim načinom odevanja, ali i onim što je učinila svom licu preterujući s kozmetičkim zahvatima.

Kraljica popa je prošlog vikenda snimljena s 36 godina mlađim dečkom, plesačem Ahlamalikom Viliamsom u Njujorku.

Paparaci su fotografirali par u četiri ujutro kad su se vraćali sa zabave, a sve oči su bile uperene u njih zbog Madoninog izdanja.

Dok je Ahlamalik bio obučen u crnu majicu i pantalone, pevačica je nosila kratak kožni šorc i imala mrežastu majicu i najlonke. Vidio se njen crveni grudnjak koji nije baš ništa pokrivao i nazirale su joj se bradavice.

madona operacije
Profimedia 

Mnogi su navikli na to da se Madona oblači tako da šokira, ali obožavatelji ne mogu da prihvate je njeno preterivanje s operacijama. Komentariši da bez ijedne bore u 63. izgleda kao voštana figura, a izmenila je dosta i svoj oblik lica.

madona operacije
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ženo, prekini sa zahvatima. Pretvaraš se u E.T.-a ili nešto slično tome", "Ona je zvezda i utiče na ljude, a ovako poručuje da su bore ružne što nije istina", "Nema povratka nazad. Službeno je neprepoznatljiva",

"Izgleda kao da je imala 100 fejs liftinga", samo neki su od komentara na Madonine objave na njenom Instagram profilu.

madona operacije
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Fanovima nedostaje manje razuzdana pevačica s početka karijere kada se pojavljivala i u prirodnijim izdanjima. Tada je isto imala plavu kosu, a koristila puno manje šminke i izgleda puno prirodnije.

U galeriji pogledajte još Madoninih fotografija i sami procenite da li je preterala:

Instagram Madona botoks