Kraljica popa Madona na nedavno održanom nastupu u jednom njujorškom hotelu pojavila se u kombinaciji u kojoj je bila glavna atrakcija.

Pevačica je oduvek pomerala granice golišavosti, a reklo bi se da se ne boji da pokaže telo ni u 63. godine, a ovog puta to je uspešno uradila odevnom kombinacijom koja se ovih dana nalazi na udarnim stranama svih tabloida.

Kada se pojavila sa svojim 36 godina mlađim dečkom Ahlamalikom Vilijamsom sve oči su bile uprte u Madonu i to zbog njene kombinacije koja je više otkrivala nego što je išta sakrivala.

madona sa deckom
Profimedia 

Pop ikona je nastupila u mrežastoj majici ispod koje nije nosila grudnjak te su tako njene gole grudi došle u prvi plan, a iskombinovala ju je s kožnom mini suknjom s kaiševima oko struka i dugačkim satenskim rukavicama, koje je nosila i u osamdesetima kada se proslavila.

madona sa deckom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zabava je bila u čast predstojećeg vikenda ponosa, a Madona je okupljenima poručila da "ništa ne uzimaju zdravo za gotovo", i da nauče da vole sebe.

Reklo bi se da se ovim načinom razmišljanja vodi i njena ćerka Lurdes Leon (24), koja je iste večeri na mamin nastup došla ništa manje razgolićena od Madone.

madona sa deckom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zabavi su, između ostalih, prisustvovali i Emili Ratajkovski, voditelj Endi Koen kao i mnoga druga poznata imena iz svetskog šou-biznisa.