Ćerka pop-kraljice Madone, Lurdes Leon (24) s godinama sve više nalikuje na svoju majku, a čini se da je od nje nasledila i oskudni stil odevanja.

Madona je oduvek pomerala granice golišavosti i ne boji se da pokaže telo ni u 63. godine, a njena mezimica je svojim poslednjim izdanjem pokazala da ne posustaje za njom.

Lurdes se na nastupu svoje mame u jednom njujorškom hotelu pojavila u oskudnoj kombinaciji u kojoj je bila glavna atrakcija.

Nosila je kožni topić s logotipima časopisa Playboy i nešto što je teško nazvati pantalonama jer su rupe na njima potpuno otkrile njene plišane svetloružičaste gaćice.

madonina cerka izgled
Instagram 

Svojim seksi izdanjem pohvalila se i na Instagramu, gde je pokazala i dlačice ispod pazuha, a njene fotke brzo su preplavile društvene mreže.

madonina cerka izgled
Instagram 

Ni njena mama nije bila mnogo obučenija. Madona je nastupila u mrežastoj majici ispod koje nije nosila grudnjak, a iskombinovala ju je s kožnom mini suknjom s kaiševima oko struka i dugačkim satenskim rukavicama, koje je nosila i u osamdesetima kada se proslavila.

madona na nastupu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Lurdes se početkom 2021. priključila Instgaramu, a iako na samom startu nije imala najsjajniju komunikaciju sa pratiocima, je postala veoma popularna na pomenutoj mreži.

Lurdes je preko noći postala zvezda modne indrustrije i nedavno je postala novo zaštitno lice brenda Marc Jacobs.

lurdes leone
Brianna Capozzi/Marc Jacobs/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Lurdes je najstarije Madonino dete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero usvojeno, dok je jedino još Roko Madonin biološki sin, kojeg je dobila s rediteljem Gajem Ričijem.

Više slika Madonone ćerke pogledajte u galeriji:

MCCFL / Splash / Profimedia, pritnscreen/instagram Pogledajte kako izgleda Lurdes Leon, Madonina ćerka