Pop zvezda Britni Spirs uslikana je prvi put nakon potresnog svedočenja o kom priča svet!

Paparaci su uslikali Britni sa 12 godina mlađi dečkom, fitnes trenerom i modelom Semom Ašgarijem.

Nakon iscrpnog ssvedočenja, pevačica je vikend iskoristila da se relaksira na bazenu sa svojim partnerom, a prisutni su primetili da je sve vreme bila raspoložena i nasmejana, zbog čega se mnogi nadaju da će Britni iz borbe sa svojim ocem izaći kao pobednik.

Istina je da dugo nismo videli Britni ovako nasmejanu. Poslednji put kada su je paparaci uslikali na ulici, delovala je nervozno i uznemireno, međutim situacija je danas drugačija.

britni spirs i sem asgari
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, pop zvezda je razgovarala sa sudijom Brendom Peni o problemu starateljstva, zbog kojeg nema mogućnost da kontroliše svoj novac još od 2008. godine. Ovo je prvo suđenje koje je bilo otvoreno za javnost u postupku koji Britni vodi već 13 godina protiv svog oca.

Javnost je ostala šokirana čuvši još neke od bolne tvrdnje planetarno popularne pevačice koje je ona konačno imala prilike i prostora da ih predstavi. Podršku je dobila od brojnih poznatih ličnosti i kolega, a najjznačajnija je ona koju ju je uputio njen bivši partner Džastin Timberlejk.

Saslušanje je samostalno tražila kako bi javnost mogla da čuje i njenu stranu priče, a ono se odvijalo online.

britni spirs sa deckom
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Nisam srećna. Ne mogu da spavam. Jako sam ljuta, to nije normalno i u depresiji sam“, ljutito je rekla Britni sudiji.

Poslednji put kada sam razgovarala sa vama.. osetila sam se mrtvom. Ovo vam ponavljam jer morate da razumete da ne lažem. Možda sada shvatite dubinu i stepen mojih oštećenja. Ja zaslužujem promene“, poručila je Britni svima u sudnici.

Odlučno je govorila o želji da promeni svoj život i okonča ovaj proces starateljstva koji joj je kako kaže doneo "više štete, nego koristi".

Najbolniji deo njenog svedočenja je momenat kada je priznala da njen tim, na čelu sa njenim ocem, nije želeo da zatrudni sa drugim detetom.

britni spirs paparaco
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Imam ovaj uređaj u sebi koji me sprečava da zatrudim. Želim da mi ga izvade, ali oni ne žele da me odvedu kod lekara“, rekla je ona. Britni je izjavila da su je tokom 2019. godine prisiljavali da koristi litijum – opijat koji se koristi za lečenje raznih bolesti i koji služi kao kontrolor raspoloženja. Zbog litijuma je bila dezorijentisana.

To je jaka droga. Možete dobiti mentalna oštećenja ako to konzumirate duže od pet meseci. Osećala sam se kao da sam pijana. Nisam mogla da vodim normalne razgovore sa svojom porodicom“, rekla je Britni razočarano.

Spirs je takođe rekla da su je prisiljavali da ide na nekoliko terapija nedeljno – van svog doma, na mestima gde su je uvek čekali paparaci. Iako je uvek mislila da je bolja opcija da terapije ima kod kuće, to joj nije dozvoljeno od strane staratelja, a kako sada kaže Britni spremna je da je ima samo jednom nedeljno. Pop zvezda navodi da iako je bila iscrpljena, premorena i nije želela da radi, njen otac nije imao razumevanja za nju.

Uživao je u tome što ima kontrolu nad mojim životom i prisiljavao me je da radim sedam dana nedeljno“, rekla je Britni.

pokret free britney
Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Prema njenim rečima, njen otac i njen tim prisilno su je terali da održava turneje i koncertne rezidencije u Las Vegasu.

„Osećala sam se kao da sam žrtva belog roblja. Nisam imala pasoš kod sebe, niti kreditnu karticu, niti mobilni telefon“, rekla je Britni sa knedlom u grlu.

Ako sam sposobna da zarađujem i toliko radim, onda ne bih trebala da budem pod starateljstvom svog oca“, zaključila je Britni koja se dva dana nakon suđenja oglasila na svom Instagramu. Pevačica se izvinila svima što se sve vreme pretvarala da je srećna i da je sve u redu, a navela je da je to činila radi same sebe, svoje sestre i svog brata.

printscreen/instagram, Youtube Britni Spirs i sestra