Britni Spirs nedavno je na sudu razgovarala sa sudijom o problemu starateljstva usled kog nije mogla da kontroliše svoj novac ali i određene odluke (poput izbora da ima još dece) od 2008. godine.

Ovo je bilo prvo suđenje otvoreno za javnost u postupku koji traje već 13 godina. Britni je u iskrenoj i potresnoj ispovesti iznela niz detalja i optužbi na račun svog oca, a sada su se nakon svega prvi put oglasili i njeni roditelji, Džejmi i Lian Spirs.

Kad se sud vratio sa 20-minutne pauze, advokatica Džejmija Spirsa, Vivijen Li Torin, dala je izjavu u ime svog klijenta.

"Džejmiju je jako žao da vidi ćerku u tolikom bolu. Voli svoju ćerku i jako mu nedostaje", rekla je advokatica.

dzejmi spirs kaze da mu je zao da vidi cerku u tolikom bolu
printscreen/youtube 

Advokatica koja zastupa Lian Spirs, Britninu majku dodala je da je njena klijentkinja "veoma zabrinuta majka zbog svega što je čula da je njena ćerka proživela."

Majka je navodno već ranije podnela prigovor na Džejmijevih 890.000 američkih dolara pravne nadoknade, tvrdeći da transakcija nije izvršena u korist njihove ćerke.

Mnogi su komentarisali da je ovim Džejmi još jednom dokazao da je kralj licemera jer da mu je stalo do ćerke, ne bi radio sve ovo.

Takođe je prošle godine zatražila da je se obavesti o bilo kakvim promenama vezanim za starateljstvo nad Britni.

Međutim, pop zvezda je tokom saslušanja vrlo jasno stavila do znanja da misli da je njena porodica odgovorna za ono što joj je učinjeno.

britni spirs kaze da je njena porodica odgovorna za to sto joj je ucinjeno
Youtube 

"Moj otac i svi koji su učestvovali u ovome trebalo bi da budu u zatvoru", rekla je i dodala da bi želela "da tuži svoju porodicu".

Suđenje se nastavlja, a brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pevačici u borbi za slobodu, čak se i ona oglasila posle svega i izvinila se jer se pravila da je dobro, a nije bila.