Pop zvezda je objavila set fotografija a dečkom Ahlamalikom Viliamsom uz koje mu zahvaljuje na tome što joj je otvorio oči. Navodno su zajedno od 2018. godine, nakon što je Viliams počeo da nastupa kao rezervni igrač na njenoj turneji.

Razlika između njih je 35 godina, čime je pevačica šokirala javnost. A u znak obeležavanja 27. rođendana svog dečka, pop zvezda Madona objavila je na svom Instagramu muzičku prezentaciju na kojoj se vidi kako se par ljubi i puši.

U objavi, u koju je dodat i Madonin hit Bedtime Stories iz 1994. godine, čini se da se Viliams priprema da zapalit džoint kao i da ljubi Madonu. 

Živahna 62-godišnjakinja na sebi ima kraljevsko ljubičasti kaput u kom se zadnje vreme često fotografiše, a ispod je obukla seksi korset i mrežaste čarape.

- Srećan rođendan ljubavi moja... Hvala što si mi otvorio oči - napisala je "Materijalna devojka" uz objavu, zajedno s triom ljubičastih srca.

- Kako mogu da objasnim kako se osećam? Idemo da se onesvestimo - nastavila je citirajući tekst naslovne pesme svog podcenjenog albuma iz 1994. godine.

madona i ahlamalik viliams
Instagram 

 Jednom delu njenih obožavatelja se nije svidelo to što vide pa su je u komentarima i napali.

- Prestara si za te gluposti - napisao je jedan obožavatelj. - Jasno nam je da pušiš travu. Jedva čekam da ta faza završi - napisao je drugi.

Podsetimo, kraljica popa je nedavno takođe iznenadila fanove objavom na kojoj sama puši džoint, a veoma je poznata kao neko ko redovno objavljuje provokativne sadržaje.

madona i ahlamalik viliams
Instagram 

Mnogobrojni fanovi su joj zamerili ovaj potez, jer smatraju kako izgleda kao promovisanje marihuane, i podsticanje na konzumiranje opijata.